Serielederen gikk på ny smell

Vålerenga – Lørenskog 3-4 Vålerenga inviterte Klanen på fest på Jordal søndag kveld. Klanen møtte opp, det gjorde dessverre ikke Vålerenga. Et usedvanlig tafatt Vålerenga gjorde ting enkelt for Lørenskog og tapet var helt fortjent selv om vi våkna på slutten.

Tekst:MortenN/EspenB

Spillera virka lite inspirerte og det holder ikke å bare møte opp mot Lørenskog. Da går det som det gjorde i dag, det blir  tap. Vålerenga hadde en god periode de første minuttene av andre periode og var farlige mot slutten av kampen da den i realiteten var avgjort. Sondre Olden (2) og Morten Ask scora Vålerengas mål. Med full tenning hadde vi vunnet denne kampen.

Sondre Olden ble dagens VIF-gutt.

Vi håper gutta går i seg sjøl og møter opp i Tønsberg med innsats og glød torsdag. Gjør de ikke det så blir luka til de bak oss på tabellen raskt mindre. Neste hjemmekamp er mot Rosenborg 8 desember. Da skal og må vi vinne. Kom og se det!

3. periode

Vålerenga gir ALT de siste sekundene, og kampen avsluttes som seg hør og bør med en slosskamp. Men det hjelper ikke å være best bare de siste fem minuttene. Vi taper dessverre fortjent 3-4.

Søberg sitter fortsatt.

STOR DRAMATIKK! Bonsaksen blir utvist med 21 sekunder igjen etter klabb og babb i Vålerengas rundvant. Virket noe tilfeldig at Bonsaksen måtte ut. Bonsaksen knekker kølla i frustrasjon og går rett i dusjen,

19:01 3-4! Morten Ask setter reduseringen etter et vanvittig press når vi spiller 6 mot 4!

Vi satseruten keeper!

Vålerenga tar timeout for å planlegge overtallsspillet.

18:24 2min Lørenskog. Corupe.

To minutter igjen. Vålerenga har hatt tre kjempesjanser, Lørenskog en det siste minuttet.

Tre og et halvt minutt igjen.Vålerenga prøver endelig skikkelig…

TIMEOUT

15:16 2-4! Sondre Olden sikrer en viss spenning de siste minuttene! Kan Lørenskog tryne på slutten igjen da??? Assist: Ask og Trygg.

Hvert øyeblikk har Vålerenga et overtall i fjorten sekunder…

13:24 2min Lørenskog. Henriksen for felling av Ask (!)

Ask drar seg igjennom i undertall og kommer til en farlig avslutning!

11:10 VIF 2+2min. Olden får en kjedelig pause, visstnok for highsticking.

Ni minutter igjen, og det er lite som tyder på at VIF kan slå tilbake.

9:32 1-4. Vålerenga bruker tid på å rydde unna i eget rundvant, og slår til slutt ut til Skålberg som setter inn Lørenskogs fjerde mål.

Keeper-Plante har på kort tid mistet to skudd, og vi har hatt gode muligheter for redusering.

Med tretten minutter igjen har det blitt litt gnist. Et par halvfarlige sjanser og en og annen god takling borger kanskje for en etterlengtet opphenting?

Fem minutter spilt av perioden. VIF er ikke i nærheten av redusering. Lørenskog er ikke i nærheten av å øke ledelsen. Vi er i nærheten av gedigen skuffelse.

02:36 Skauen er fulltallig. Vålerenga hadde ett skudd på mål. *sukk*

00:26 2 min Skauen. Corupe for farlig spill med høy kølle.

Pucken er droppet. Vi ber til høyere og lavere makter om at Vålerenga har våkna. 20 min å gjøre det på.

2. periode

Den andre perioden ga oss 5-6 minutter med god hockey. Så ble det mørkt, helt mørkt. Å se maling tørke er definitivt mer gøy enn å se to hockeylag subbe rundt uten mål og mening. Lørenskog setter en pinne til i slutten av perioden og Vålerenga åpna perioden med scoring. Skuddstatistikken ble 7-11.

16:58 1-3 Rabbit rusler gjennom Vålerengas sone uten at noen bryr seg om det. Setter enkelt pucken i kassa bak Søberg.

16:15 2 min Vålerenga Morten Ask setter seg for å ha slasha litt vel mye.

14 min. Vi får det vi ber om. Jonte Berg blir slått i bakhuet foran Plante. Dommer Johnsen mener imidlertid at det er helt ok og ingen utvisning.

Spilt 12 min. Vi er inne i en kjedelig periode hvor det ikke skjer all verden. Skulle ønske det smalt litt mer i vanta og at folk dælja mer løs på hverandre. Aggressivitet og innsatsvilje etterlyses og kan leveres Jordal snarest. BM: Haster

Vålerenga er langt mer med i denne perioden, og har hatt flere meget gode sjanser. Vi speller frisk, offensiv hockey – som også gir Lørenskog gode kontringsmuligheter. Vi har begynt å takle i vanta, og vi vinner flere dueller. Detta ser ikke så verst ut, med 11 min igjen av perioden.

Lillehammer har tatt ledelsen mot Oilers i DNB Arena og Storhamar fortsetter å spille søplete. Stjernen leder 4-1 i Stjernehallen.

2:48 2 min Skauen. Henriksen for hekting

01:26 MÅÅL! 1-2 Bonsaksen får pucken fra utvisningsboksen og finner Sondre Olden. Han planter pucken i krysset over Plantes høyre skulder.

Vålerenga er fulltallig.

Pucken er droppet. Vi spiller i undertall i ca 1 minutt.

1. periode

Vålerenga leverer sin svakeste førsteperiode hittil i år. 7 skudd på mål er langt under pari for serielederen. Vi forventer at Shampo tar frem den digre hårføner`n og forteller gutta hvor David kjøpte ølet mens isen vannes. Dette er rett og slett ikke godt nok. Skuddstatistikken i første periode er lite flatterende 7-18. Nå må gutta opp i ringa!

Perioden er over.

19:19 2 min Avventende utvisning Vålerenga etter at Skauen har spilt 6-5 lenge. Bonsaksen for tripping.

15:57 0-2 Rabbit setter enkelt scoringa mot tafatte Vålerengaspillere.

Ok stemning i hallen. Klanen briljerer med spennvidde og Skauen kjører Lørenskog *klapp, klapp, klapp*

12:28 Diger sjanse til Skauen, men de klarer ikke å sette pucken.

09:30 Begge lag er fulltallige.

07:28 2 min Skauen M. Trygg for hekting. 4 mot 4 nå

06:28 2 min Vålerenga. J. Berg for interference. Takla keeper bak mål.

Vi har spilt i 5 min. Kampen har ikke satt seg ennå, og Skauen er mest ivrige foran mål. Vålerenga sliter med å etablere pp i Skauen sin sone

03:48 2 min Skauen Johannesen for slashing

02:22 Mål Skauen  0-1i PP. K.H Spets

00:36 2 min Vålerenga. M. Trygg. Farlig spill med høy kølle.

Vi er i gang! Kom igjen Enga, knus pakket!

Steffen Horesønn er satt opp i 4. rekka til Skauen.

‘Vålerenga tar i mot Lørenskauen på Jordal. De ligger på en lite flatterende 7. plass og har kommet seg på plussiden av poengstreken. 21 poeng har de samlet. De hadde, med normalt oppegående administrasjon hatt 41 poeng. Det hadde holdt til andreplass i Get-ligaen. Men nok hvisomatte dersomatte. Fakta er at klubben er helt udugelig og det fortalte vi deg alt om i går.

Vålerenga ligger på toppen av tabellen med 10 poeng ned til den nærmeste konkurrenten. Vi herjer og jager vår tiende strake hjemmeseier i dag. Vi gikk på et lite arbeidsuhell på Lillehammer torsdag, men det er glemt i dag. Gutta gir 100% for å slå Kjøpeskog.

I sin endeløse frekkhet har Lørenskauen overtatt toppen på målpoengligaen også.  Corupe har grafsa til seg 34 poeng (16+18) Hakk i hæl følger vår egen eminente Sondre Olden med 32 lekkerbiskner (14+18). Vi håper de to bytter plass i dag. Klanen har gratis inngang i dag, så det er bare å komme seg på Jordal. Jeg kunne skrevet mye mer, men sitter faktisk på Vålerenga Vertshus nå, så dette for holde. Her skal lades opp til kamp!