NFF møter Anders i retten mandag

I forbindelse med landskampen mot Albania i vår ble det blusset på tribunen. NFF og politiet har pekt ut en kar fra Fredrikstad som den skyldige uten fnugg av bevis, og tiltalt ham for «uaktsom spregning». Mannen nekta selvsagt å betale bota på 40.000 kroner, da han har ikke blusset. På mandag starter rettsaken i Oslo tingrett.

Tekst: EspenB 


Dette er nok en sak som stiller NFF i et svært uheldig lys. Skal skandalene ingen ende ta? Denne gangen går saken på rettsikkerheten til publikum på tribunen – deg og meg. Det vil bli svært tomt på tribunene rundt om skal praksis være at NFF og politi peker ut uskyldige publikummere og hiver bøter i størrelsesorden 40.000 kroner etter dem.

Norsk Supporterallianse har en god utredning av saken på sine sider. Den kan du lese her.

Vi er nok en gang rystet over arrogansen til NFF. Saken skal opp i Oslo tingrett på mandag, den bør du følge med på. Den kan sette en presedens du som supporter ikke kan tolerere.

Jeg ønsker samtidig å rette en stor takk til NSA som jobber utrettelig mot urettferdighet på norske tribuner. Her jobber de mot overgrep mot en enkelt supporter, og det er flott å se.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.