Hockeytorsdag: Vålerenga – Frisk Asker

I går sendte Vålerenga Sparta hjem med 4-1 i sekken etter å ha tatt sin syvende strake seier på Jordal. Torsdag er det Frisk Asker som skal få prøve seg på serielederne på samme is.

Tekst: EspenB


Frisk Asker på sin side brukte gårsdagens serierunde på å feie isen med Lillehammer og vant komfortabelt 6-1 på egen is. De innehar sjetteplassen i Getligaen med 19 poeng. Fiffig nok kan du doble den poengsummen og du ender på 38 poeng, og det er nøyaktig det Vålerenga – serielederen – har.

imageDet burde borge for lett match Vålerenga, men Frisk Asker er av den uberegnelige sorten. De slo for eksempel Oilers borte for litt siden før de gikk på en smell borte mot Rosenborg. Det betyr at Vålerenga skal være nøye med å holde intensiteten oppe, eller så kan vi fort gå på et tap her.

Gullhjelmen i Frisk Asker sitter på hodet til Jonas Johansson. Han har levert 20 målpoeng (12 + 8) Nærmest ham i Frisk er Nick Sirota med 18. (2 + 16)

imageDe to gutta må finne seg i å ha tre VIF-gutter foran seg på tabellen. Aller øverst på statistikken i Norge troner fortsatt unggutten Sondre Olden med 27 poeng (12+15). Mathias Trygg er på delt fjerdeplass med sine 24 poeng (9+15) og Morten Ask er på delt sjetteplass med 23 poeng (6+17). Mark McCutcheon har som Sirota 18 poeng (6+12).

Vi forventer en fartsfylt kamp der Frisk Asker går på skøytene sine i stedet for å drive grisespillet vi så iltre Spartaspillere varte opp med i går. Vålerenga går for sin åttende strake hjemmeseier, men må som sagt være på vakt ovenfor kjappe Asker-gutter.

Vi tror det blir en velspilt og underholdende kamp. Kom og se på den!

Pucken droppes på Jordal 18:30, og du møter likesinnede på Vålerenga Vertshus før og etter kampen.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.