Vålerenga G14 spiller finale i Norway cup i dag!

Vi gleder oss stort over at Vålerenga skal ut i finale i Norway Cup på lørdag. Bragden er det G14 som står for. De møter Pequeninos do Jockey fra Brasil. og trenger din støtte på tribunen.

Tekst: EspenB // foto: fotball.no


Oppdatert 3/8-13: Pequeninos do Jockey ble dessverre for sterke i finalen og vant 2-0. Vi gratulerer Vålerenga G 14 med sølv i Norway cup.

 

Det er en stund siden Vålerenga var representert i finale i Norway Cup. Mye skyldes at Vålerenga mener banene er for dårlige og dermed sparer sine beste i den turneringa.

Nå har altså G14 tatt seg hele veien til finalen, og den går på Ekerbergsletta 12:30 lørdag. Kampen vises på TV 2 Sport og Sumo. Etter sigende skal Jørgen Klem  kommentere kampen mot Pequeninos do Jockey.

Veien til finalen: (statistikken har vi tjuvlånt av FrankO på Klanen sitt forum.)

G16 feide gjennom gruppespillet med solide 16-1 i samlet målforskjell. De slo Hjelset-Kleive Fotball (9-0), Åmot IF (6-0) og spilte uavgjort 1-1 mot Freidig i den siste kampen.

32-delsfinale: Tistedal TIF 1 – Vålerenga 1 1-4
16-delsfinale: Asker 1 – Vålerenga 1 1-3
8-delsfinale: Notodden FK – Vålerenga 1 0-4
Kvartfinale: Vålerenga 1 – Jerv 1-0
Semifinale: Vålerenga 1 – Molde FK 3-2

Samla målforskjell 31-5 før finalen. Det er fantastisk!

Vi oppfordrer alle Klansmedlemmer og Vålerengavenner til å ta turen opp til den kampen og gi gutta den støtta de fortjener. Det er uhorvelig vanskelig å komme seg til finale i Norway Cup og da skal det støttes!

Klanen.no vet at det jobbes med tillatelse til blussing, men den ser ut til å sitte langt inne sjøl om vi har gjort det mange ganger før.

Kom igjen, Vål`enga!!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.