Mindre enn ei uke igjen til jubileumsfesten

Nå er det ikke lenger bare Sjappa som har billetter til jubileumsfesten. De beste utestedene i byen har også todagers festbilletter til 425 kroner inkludert avgift.

Tekst: KJELL HENNING THON

Gjestene begynner å bli klare til Frank Znort Quartet fredag, og Raga Rockers har med seg et strålende heat av Oslos rockeelite lørdag (Whalers, Carburetors, Riots, Vålerenga Symfoniorkester og Valentinerne). Derfor er vi sikre på at det skal bli ei strålende helg når Klanen inviterer til jubileumsfest for Vålerenga allerede neste helg.

Fredag starter vi noen minutter før 18.00. Lørdag begynner vi rundt 16.30. Og begge dager er det fullt kjør fram til 23.00. Meningen er at det skal være en trivelig sammenheng å møte gamle og nye kjente i, samtidig som det hele skal akkompagneres av god mat, godt drikke og fet musikk for alle som har et hjerte i Vålerenga.

Billettene er ikke dyre, men dersom vi ikke selger ut på forhånd, vil det også være mulig å kjøpe dagsbilletter til 200,- på fredag og 300.- på lørdag. Planen for søndagen er en da til å komme seg, samt gire opp igjen til å slå Start på kvelden. Billetter kan du kjøpe i Sjappa eller på Bohemen, Vålerenga Vertshus, Enga Bar & Café, Rock & Rolls og Last Train.

Konsertene har 18-årsgrense, men vi åpner for at frivillige ikke må ha fylt atten for å kunne gjøre en innsats. Send en epost til dugnad [ætt] klanen [dått] no.

Klanens jubileumsfest finner sted fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og satser på å være et arrangement der du skal kunne ha en real fest uten å bli blakk.

Les alt om jubileumsfesten her.

Comments are closed.