MortenNsDagbok: Høstdyret er her – vi vinner i Tromsø

100-årsjubilanten har våknet. Det er duket for selveste Høstdyret. Vålerenga er tilbake, og Tromsø er neste som får svi.

Med angrepsfotball som virker og flere og flere spillere på vei til toppform, er det endelig duket for noen venner vi savner i starten av hver sesong: Vålerenga-spellere i form.

Neste på lista er Tromsø, uheldig for dem – naturligvis. En vanligvis veldig vrien bortekamp, der vi ofte reiser hjem uten poeng. Men denne gangen blir det annerledes.

Tromsø slet seg til seier over et aldeles middelmådig lag fra Luxembourg i går, mens Vålerenga er i fin flyt etter jubileumskampen på mandag. Spillerene er spillesugne, og det tråkkes til på trening.

Kjetil Rekdal er godt i gang med oppussinga av spillerstallen. For hvert lille grep som skjer, føler jeg meg sikker på at vi er på vei mot det topplaget Oslos Stolthet skal være.

Vålerenga har vært hundre år med opp- og nedtur. De neste hundre blir en kjempeopptur, og lett nedsnødde Tromsø er første offer på vår nye vei mot verdensherredømme. HALLELUJA!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.