Uten mat og drikke duger jubilanten ikke

Mona på Vertshuset og Bøtta hos Stunt Squad har stilt opp og gitt oss noen strålende avtaler på drikke og mat til jubileumsfesten til helga. Gled dere!

Tekst: KJELL HENNING THON


Siden vi startet arbeidet med jubileumsfesten har vi hatt som hovedmål å kunne ha en storartet fest uten at folk skal bli blakke. Derfor har vi lagt ut billetter for todagers fest for 400.- kroner pluss avgift. Og derfor har vi bestemt oss for en tilsvarende linje på serveringen.

Det betyr at alkoholholdig drikke hos oss vil koste 50.- for en halv liter, alkoholfritt koster 20.- for samme mengde. Og tilsvarende skal du få god mat til henholdsvis 50.- og 70.-

Mona tar med seg en kjølecontainer pils fra Ringnes, bayer fra Frydenlund og cider fra Strongbow. I containeren er det også alkoholfrie alternativer: Solo, Pepsi, Imsdal og Munkholm.

Maten er burger med tilbehør og fish & chips til 70.- Pølser eller veggis-spyd med tilbehør til 50.- Det betyr at vi opererer med to bonger: En på 50.- og en på 20.- Du kan kjøpe bonger når du vil, og bongene er eneste betalingsmiddel inne på GSF. Grunnen til dette er selvsagt å gjøre jobben så enkel som mulig for servitørene, samt å redusere køene mest mulig. Vi vil at folk skal ha det fett, ikke at folk skal stå i kø.

Billetter får du hos Sjappa, Bohemen, Vålerenga Vertshus, Enga Bar & Café, Rock & Rolls og Last Train.

Klanens jubileumsfest finner sted fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og programmet består blant annet av Frank Znort Quartet, Raga Rockers, Whalers, Carburetors, Riots, Vålerenga Symfoniorkester og Valentinerne.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.