Han ønsker å skille mellom platespilleren og fotballspilleren

Jan Gunnar Solli er en beskjeden kar. Han påtvinger ingen sine hobbyer, og kunne ikke drømt om å be klanen.no om å markedsføre musikken sin. Men siden han rett og slett viser seg å være en trivelig kar, gjør vi det uansett.

 

Tekst: MortenN

Jan Gunnar Solli er fotballspilleren som forvandler seg til noe annet om natten. Når treningsbagen er satt bort for dagen, trekker han på headphones og lager musikk. DJ Solli har sammen med Chris DiAngelo laget en låt som har snart 200 000 visninger på YouTube.

Nylig snurret han plater på Bohemens 15-års-bursdag, til glede for et på mange måter fullt Bohemen. Kjekk og blid leverte han varene, selv om det nok var lett å skjønne at han kanskje var vant med et litt annet publikum (om natten!)… Vanligvis spiller DJSolli for house-folket, og snurret nok til dels ganske andre skiver enn til vanlig. Takk for gesten!

Selv om skribenten stort sett hører på utdatert rock fra midten av 80-tallet, fascinerer «sommerhiten» en smule eller to. Skribentens venner i housemiljøet nikker anerkjennende til DJSolli, og at hans samarbeid med folk rundt Axwell i Swedish Housemafia kan bety at han er i ferd med å finne seg en karrierevei etter fotballlivet.

Det er faen ikke verst, andre satser på PlayStation.

DJSolli gidder ikke å ta på seg fotballdrakta og løpe ned radiodørene for å få spilt musikken sin, han satser heller på å bli anerkjent for musikken.

Nok engang: Det er faen ikke verst.

Nå kan bedømme sjøl, her er’n. Platespilleren.

DJ Solli, Chris DiAngelo – Breaking Daylight ft. Errol Reid

Comments are closed.