Vålerengens Idrettsforening 100 år: Klanens jubileumsfest!

Klanens jubileumsfest finner sted i Gamlebyen fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. august. Vi lover ei helg fylt med mat, drikke og musikk til riktig pris. Det bør bli en fantastisk fest for alle med hjertet i Vålerenga.

Tekst: Kjell Henning Thon


Programmet til jubileumsfesten begynner å sette seg, og vi kan love en fest i tre etapper. Det begynner med et spesialsydd arrangement fredag 9. august, der Oslo og Vålerenga feires av et av byens aller beste band. Vi lover overraskelser og mye moro på en uforglemmelig måte.

Lørdagen er det klart for en rekke band som sammen utgjør en klassisk rockefest. Det betyr noen gamle klassikere og noen nye band som fornyer den klassiske tradisjonen. På ettermiddagen har klubben et arrangement på Jordal, og når du har fått nok av sirkus, klovner og ansiktsmaling, kan du parkere ungene og ta turen ned til oss for å glemme alt det vonde. Vi har medisin!

Søndag er det kamp klokka 19.00, og vi har et lunt komme-seg-arrangement hele ettermiddagen, der kjente og kjære DJ’s byr på en blanding av punkrock, ska og mer dansbare rytmer uten at man skal slite seg ut, før busser og kollektivtrafikk tar oss til kamp på Ullevaal.

Hele helga foregår under Dyvekes Bro hos GSF (www.gamlebyen.no). Vi har vært så heldige at StuntSquad (www.stuntsquad.no) byr på mat til en rimelig penge, mens Mona på Vertshuset hjelper oss med servering av det flytende.

Vi tar sikte på at det skal være mulig å ha det mer moro hos oss for under halvparten av prisen Øyafestivalen krever.

Endelig program, billettinformasjon og annet kommer til uka. Følg med på Klanen.no

Hold av 9-11 august!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.