Styremøte og styrepils 2. juli

Etter-kamp-vurderinger fra Åråsen, før-kamp-vurderinger til jubileumskampen 29. juli, ikke-kamp-vurderinger til cuprunden Trondheim og spikring av Klanens jubileumsfest sto på programmet da Klanens styre møttes for en sommerlig samtale på kontoret 2. juli.

Tekst: Kjell Henning Thon 


Først måtte vi rydde. Ahhhhhhhhhhhhh! Herlig. Folk som inviterer til fest og klarer å knuse ølflasker på sin egen symaskin må faen meg (unnskyld ordbruken) klare å rydde opp selv!

Sånn, da var den frustrasjonen ute av verden.

Men det var altså mange småsaker som gjorde at Klanens styre fant det for godt å ta pause fra ferieturer på luksuriøse landsteder og syndige sydhavsøyer for å treffes. Og diskuterte gjorde vi.

Det ble en tidvis het debatt hvor samarbeid med andre grupperinger og hva vi kan forvente var blant de viktigste temaene i forhold til hva som har skjedd tidligere. «Blått Åråsen» var en flott ramme for arrangementet vårt der ute i provinsen. Likevel klarte ikke stemningen å nå noe toppnivå, og mange hendelser fra den lille småkonflikten til det rent hodeløse gjorde noe med dagen som bare tre poeng klarte å rette på.

Men det er viktigere å bry seg om det vi kan gjøre noe med – altså framtida – enn det som er gjort. Klubben er i gang med lanseringen av programmet for jubileumsdagen, og det virker som om det blir en hendelsesrik dag. Vi satser på å delta i flest mulig arrangementer, og vil bruke klanen.no til å oppfordre våre medlemmer til å gjøre det samme. Saker dukker opp utover.

Det vil det også gjøre når det gjelder det usannsynlig klønete oppsettet (selv til NFF å være) av cupkampen vår mot Rosenborg i Trondheim i august. Klanen vil i denne forbindelse oppfordre våre medlemmer til å gjøre som NFF ønsker, altså holde seg hjemme. Vi håper også alterbative grupper vil boikotte vår boikott, og stille seg opp utenfor Lerkendal og synge i protest mot Klanen og NFF.

Det vi derimot ikke vil boikotte er Klanens eget jubileumsfest. 9., 10., og 11. august under brua i Gamlebyen blir det en heidundrande fest flere dager til ende. Det hele ender opp med at friske spillere og slitne supportere sender Start hjem søndag 11. august uten antydning til noe poeng. Også denne saken følges opp på Klanen.no senere i uka.

Etterpå drakk noen øl på Bohemen, mens andre gikk pent hjem. Basert på hvem vi så på Bohemen tar vi det for gitt at det ble syting og klaging også denne tirsdagen.

Neste styremøte er tirsdag 16. juli.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.