Styremøte og styrepils 9. april

Styret i Klanen har oppsummert de første kampene og diskutert noen utfordringer og løsninger både på og utenfor stadion.


Tekst: Klanstyret


Et raskt styremøte ble gjort unna tirsdag 9. april. Vi så framover mot lørdagens kamp mot Godset og neste ukes reise til Sørlandet, men diskuterte også våre erfaringer med de kampene som har vært spilt.

Det viktigste foran Godset-kampen er at lokomotivene på tribunen må bli flinkere til å trekke med seg de andre som har lyst til å synge.

Kanskje var det derfor Ikaros-Plaum stakk innom en tur. Vi var i hvert fall enige om at vi har en jobb å gjøre, og at vi må gjøre den sammen.

Ellers diskuterte vi ulikt:

  •  Penger – hvordan bruke dem på en mest mulig fornuftig måte
  •  Erfaringer fra Rådhusplassen-arrangementet og hvordan kan vi ta med dette videre i samarbeid med Supporterkoordinator og klubben for øvrig?
  •  Jobbingen med Norway Cup må påbegynnes nå, budsjettmessig og ellers
  •  Forskjeller i utfordringer i tribunespørsmålet på borte og hjemmekamp

Forfall og forfall

Med unntak av Klanen.no-redaktør Morten Nydal som brukte opp sin selvvalgte dag uten familieforpliktelser på å ta Stavanger i skue: Vålerenga tapte igjen mandag, var et fulltallig styre til stede.

Styremøtet ble avviklet på den effektive måten, slik at vi var ferdige med det mest vesentlige i tide til at to av styrets medlemmer kunne finne veien ned på Bohemen for å ta del i innspillingen av Bohemen Live 10. april

Etter en opphetet debatt blant de øvrige medlemmer om oppførsel og øldrikking, gikk også resten ned dit for å vise seg blant folk flest for kommentarer og innspill under Klanens styrepils.

Neste styrepils er på Bohemen 23. april klokken 19.00.

Velkommen!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.