Billetter finale#5: Antatt utsolgt i årets viktigste kamp

Vålerenga møter Oilers i finale#5 torsdag kl 19. Jordal Amfi ventes utsolgt, og sit’en er enkel: Vålerenga må vinne de tre siste kampene – ellers ryker bøtta i jubileumsåret. Kjøp dine billetter i Sjappa, eller på billettservice.

Tekst: MortenN


Skribenten er ikke tilhenger av ordbruk som «nå MÅ du dra på Jordal å støtte laget» eller «hvis du ikke kommer i dag er du ikke Vålerenga-supporter», «dette er årets viktigste kamp» og slikt. Men til torsdagens kamp er det ingen vei utenom, denne gangen er det både sant og lov! Dessuten blir det ikke bare en viktig kamp, det blir antagelig en jævlig morsom kamp også.

Klanen.no har spurt hva klubbdirektør Kjær mener om kampen:

Jan Tore Kjær

Jan Tore Kjær

- Vi har i tidligere NM sluttspill ligget under med to kamper, vi har snudd finalespillet med tre strake seiere og vunnet Kongepokalen! Det er ingen umulig oppgave, men en tøff og vanskelig oppgave som vi skal og må mestre!

Hva har dere gjort for å snu trenden?

- Vi har hatt en god gammeldags «samling i bånn» hvor vi alle ble enig om hva som skal gjøres, og ikke gjøres i kampene fremover.  Til torsdagens kamp skal vi være ydmyke og positive til oppgaven, alle må yte 110%, vi MÅ ha disiplin i alle faser av spilles vårt og vi må få fram «godfølelsen» igjen!

Ganske så fett å være en del av dette!

Ganske så fett å være en del av dette!

Hva mener du supporterene må gjøre?

- Still opp og støtt gutta i snuoperasjonen!

Oppfordringen støttes HELHJERTET av klanen.no, klansstyret og det som måtte krype og gå av arbeidslag.

Det er å anta at folk også sluker oppfordringen, så det blir antagelig utsolgt. Vær derfor ute i god tid og kjøp billetter!

Billettsalg

Det kan gjøres på www.billettservice.no , hos Narvesen eller 7-Eleven. VÅlerenga Hockey oppfordrer flest mulig til å benytte seg av TicketFast,som innebærer at man printer billetten på forhånd etter å ha handlet på www.billettservice.no.

Gamle, ærverdige Jordal Amfi

Gamle, ærverdige Jordal Amfi

Billetter kan også kjøpes på Jordal Amfi fra 2 timer før kampstart. Velger du å kjøpe på Jordal Amfi, vær tidlig ute!!

 PS! Forhåndssalg av billetter til klansfeltet skjer KUN i Sjappa.

Comments are closed.