MortenNsDagbok: Vi kan fortsatt ta bøtta i jubileumsåret

Hockeysesongen 2012-2013 er over. Vi vant serien overbevisende, og tapte til slutt NM-finalene mot Oilers. Meget respektabelt, selv om det ikke ble ei bøtte. Men vent litt – det er da vitterlig ikke for seint å vinne bøtta i jubileumsåret!


Hockey 20121009 VIF Frisk Kruse jubel Donati

Donati!

Hockeylaget fikk sin velfortjente ferie den 14/4-2013. Dette i god tid før Vålerenga kan markere sitt 100-årsjubileum, og snart halvveis i det året Vålerenga fyller 100 år.

Det er ingen som helst tvil om at Vålerenga er 100 år den 29/7-2013. Dette er omtrent på samme tid som Vålerenga Hockey starter sin sesongoppkjøring mot en sesong som I SIN HELHET kommer til å avvikles i Vålerengas hundrede år…

Steffen Thoresen. Et forbilde!

Steffen Thoresen. Et forbilde!

Etter mitt skjønn har vi vært litt tidlig ute med å definere hva et jubileumsår er. La oss se på den fantastiske sesongen som har vært som en skikkelig oppvarming mot det som er den VIRKELIGE jubileumssesongen, for det er da vitterlig slik det er!

Hockey Søberg -AG

Steffen Søberg!

Jeg gleder meg i alle fall allerede til nok en sesong på gamle, ærverdige Jordal Amfi – og håper å se både kunstnere som Donati-gutta, grovarbeidere som Steffen Thoresen, og alle de fryktelig lovende unggutta levere oss både seriegullet og bøtta – i det som faktisk ER jubileumsåret!

Til slutt gjenstår å takke Vålerenga Hockey for en gnistrende sesong. Spillere, trenere, administrasjon og frivillige – dere har alle vært med på å gi en av de største gavene foreningen kunne fått i år:

Det har blitt beint ut moro å gå på Jordal igjen. Takk skal dere ha!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.