Stemningsrapport: Vålerenga – Godset

(VIF – BØNDA 0-3)  Vålerenga tapte kampen på banen nesten før den var i gang. På tribunen sliter vi med å finne vår rette form. Vi  kan være så mye, mye bedre. Ting er ikke helt på G på ny tribune.

Tekst: EspenB


Litt sen stemningsrapport denne gangen. Travle tider med Stavangertur med hockeygutta og cuprunde i fotball får ta sin del av skylda.

Det var ikke spesielt mye å skrive hjem om på banen. Vålerenga slipper inn de tre førstesjansene og har tre i hekken etter 15 min. På tribunen ga vi ikke opp likevel, selv om mange furter og faller fra.

Kjerka før kamp fungerte ikke spesielt godt den heller. Mange har ikke lært seg at gitarsoloen er borte, og det medfører mye nøling og usikkerhet når musikken stopper på anlegget. Dette vil bedre seg med tiden, men jo før vi får på plass den nye versjonen, jo bedre er det.

Vi sliter med å finne formen vår på ny tribune. På lørdag ble mange sanger starta på felt 106. Det funger skikkelig dårlig da sangene ikke har sjanse til å bre seg utover hele tribunen.

Mitt forslag er at sangene kun startes fra midten og at vi ikke synger evighetssangene på en stund. De sangene fenger ikke i det hele tatt utover 105-106. Det er dødt på resten av tribunen. Helt dødt!

Videre er vi pokka nødt til å få de mest sangglade lenger inn mot midten. En del forsangere og andresangere plasserte seg øverst inn mot gamle konge og det hjalp noe.

Likevel virker det vanskelig å få med feltene 102-104. Det betyr at de feltene enten ikke er spesielt interessert i å synge, eller at de ikke får med seg hva som synges. Sanggruppa er svært interessert i tilbakemeldinger om dette. Bruk sang@klanen.no eller forumet. Vi trenger de tilbakemeldingene.

Vi ser jo at det synges spredt bortover men noe skikkelig trykk klarer ikke de feltene å skape ennå.

Etterhvert som kampen skred frem ble frustrasjonen stor hos de som synger, og det resulterte i at man sang hockeysanger, og ironiserte over Vålerenga Fotball ved å synge sanger vi pleier å synge når vi leder mye.

Det utgjør moroa midt oppi all elendigheta på banen, og klarer faktisk å skape bra trykk. Moro var det også når Godsetunionen og Klanen synger mot hverandre på «Kom igjen Enga «-«Kom igjen Godset.»

De siste 10 minuttene av kampen fungerte Vestbredden veldig godt. Da trøkka vi til som vi skal gjøre.

Det grenser til episk opptreden å synge ut Godset til de grader når vi ligger under og ikke kan vinne. Måtte vi få til det volumet hele kamper!

Det er sangmøte på mandag 22/4 kl 18:00 Det avholdes på Klanskontoret. Har du meninger og innspill er du mer enn velkommen til å møte opp der.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.