Finale#3 på lørdag: VIKTIG BILLETTINFORMASJON

Lørdag spilles den tredje NM finalen på Jordal Amfi: Den blir UTSOLGT! Alt tyder på at det blir fullt hus på Jordal Amfi lørdag kl. 16.00 – Oilers har allerede kjøpt 1.000 billetter.

Tekst: MortenN

Til lørdagens tredje NM Finale på Jordal Amfi har Stavanger Oilers eier Tore Christensen kjøp hele 1.000 billetter i svingen på Jordal Amfi. Oilers inviterer og busser Rogalendinger i «hopetall» til Jordal på lørdag, og kommer for å gi Klanen konkuranse på tribuna.

Vålerenga Hockey har allerede merket voldsom interesse for kampen, og for å kunne garantere deg sitteplass, kjøp billetter på nettet NÅ:

Vanlige billetter

Det kan gjøres på www.billettservice.no , hos Narvesen eller 7-Eleven. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte seg av TicketFast, som innebærer at man printer billetten på forhånd etter å ha handlet på www.billettservice.no.

Resterende billetter kan kjøpes på Jordal Amfi fra 2 timer før kampstart. Velger du å kjøpe på Jordal Amfi, vær tidlig ute!!

Billetter til Klansfeltet

Billetter til Klansfeltet BØR du kjøpe i Sjappa på Fyrstikktorget snarest. Resterende Klansbilletter kan evt. kjøpes på Jordal Amfi fra 2 timer før kampstart

Vålerenga mot Stavanger Oilers
Lørdag 6 april kl. 16.00
Jordal Amfi

Comments are closed.