Velkommen til klubben Jan Lecjaks!

En kjapp og offensiv ungfole av en venstreback har sneket seg inn på Valle midt under NM-finaler og stor fokus på fotballaget. Tenk deg hvordan han kommer til å lure seg inn i motstanderens 16-meter! 

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Redaksjonen i Klanen.no hadde satt en diger rød ring rundt onsdag 3/4-13 for lenge siden. Ikke fordi vi visste noen om vårt nye lån, men rett og slett fordi det var en dag uten sportslig aktivitet på is eller gress for Vålerenga. Vi er nå midt inne i årets travleste tid for Vålerengasupportere og vi så frem til en god gammaldags frikveld fra dugnadsarbeidet Klanen.no er. Gudene skal vite at det har blitt få av de kveldene i det siste.

Da kommer klubben selvsagt med en ny signering. Vi ble regelrett tatt på senga, og er desidert sist ut med denne nyheten. Tipper både Firdaposten og Spjelkavik Husmorlag var tidligere ute med denne nyheten en oss.

Vi klager ikke i det hele tatt vi, det var skikkelig digg med en frikveld, og det er enda mer digg med med lån av en spennende venstreback med 50 kamper på aldersbestemte landslag for Tjekkia. 27 av de kampene har han for U21-laget. Han er 22 år og har allerede massevis av internasjonal erfaring. Jan skal spille i den vakre blå/røde drakta ut denne sesongen, og vi har opsjon på kjøp om han blomstrer sånn vi håper han skal.

Jan Lecjacs er i følge Rekdal en rask og offensiv backtype som også vil styrke oss defensivt. Det er musikk i våre ører.

Vi har videre latt oss informere om at han nærmest har råtna på rot i Young Boys der treneren nekter backene sine å bli med på moroa oppe på den andre halvdelen av banen. Omtrent som under en viss møbelhandler du ikke liker spesielt godt, der altså.

Før han kom til Young Boys har han levert varene i Victoria Plzen og Anderlecht. Nå står Vålerenga for tur og vi ønsker ham lykke til.

Om papirmølla kverner som den skal kan Jan få sin debut mot Odd allerede i morgen. Jeg skal dit for å se laget vårt med nykommerne  Jan og Diego spille skjorta av svimle Oddspillere.

I morgen kan du faktisk dra frem den gamle loslitte kommentaren «Ta med en med sennep til meg`a, når du først er helt der ute i pølsebua!»

Heldig vis hører vi andre på tribunen det, for du skal bli med!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.