Blåbloggen: Forventninger i det hundrede år

Vi er i vårt hundrede år, forventningene er mange og håpet om en bedre sesong enn på lenge er stort. 


Forventningene til laget, etter at de første rundene i Tippeligaen er spilt, er for min del uendret. Resultatene har ikke blitt som ønsket, men det er da ikke bekmørkt av den grunn. Laget må bli samspilte og vi må få alle spilleklare, da har jeg troa på mange gode kamper framover. De største forventningene nå er at spillerne viser at de vil, og at de blør for drakta! Da kommer de gode resultatene og.

I, tribuneliv og jubileumsår

Forventningene til Kjetil Rekdal er blandede. Han er min største helt, og derfor er ønsket stort om at han skal leve opp til alles forventninger. Det kan kanskje bli litt vanskelig, selv til sjef å være. Jeg har hvert fall troa på at han er rett mann for oss nå, og at vi går til topps i enten serie eller cup er det flere enn bare meg som drømmer om.

Forventningene på tribunen er høye, og det henger sammen med at det er her jeg, eller vi, har mest å gi. Jeg har høye forventninger til meg selv, og også til alle andre på tribunen. Vi er i år samlet på Vestbredden, og vi har fortsatt en del å gå på der. Det er ikke bare spillerne som må samspille, det må vi på tribunen og. På den måten skal vi bli best, for jeg vet vi kan! Vi må få med oss alle.

Syng deg hes for Vål’enga!

Forventningene til jubileumsåret er at alle med hjertet i Vålerenga gjør sitt beste og gir alt. Jeg forventer de uforventa øyeblikkene, jeg forventer oppturer og nedturer, jeg forventer minnerike turer over hele Norges land – og jeg forventer en jubileumsfeiring som overgår det meste!

For det er vi som er Vålerenga! 


Ingvild Hovland er 22 år, vært Vålerenga-supporter siden 2003 og har i år sesongkort på Vestbredden. Blogger om livet som klanskvinne.

Comments are closed.