Mikkel Myser: Køppen skal hjem for G19!

Vålerenga sitt lovende 16-årslag vant NM ifjor mot Vard Haugesund. Første hinder i år var min lokale klubb Nordstrand som skulle spille mot Vålerengens IF.


Kampen skulle spilles på ærverdige Niffen og ja man har fått kunstgress der oppe også….Mot moderne av det meste kan man si, Transport opp var Risa & sønn AS sin luksuskjerre.

Men først måtte man døyve tapet mot IK Start med en Strongbow på Huset. Rakk tilogmed 2 Strongbow og når Feite Mathias spanderte en portvin? Ja, da sier man ikke nei, er da litt høflig. Kampnerver begynte å komme, møtte opp der hvor jeg skulle.

Dessverre litt kort vei så det ble nada drikking og pissepauser, men desto mer plaging av sjåføren som hadde en lekker bukse som kun må sees. Sier ikke mer….

Åja, hadde prøvd å mobilisere litt, Men IKAROS bilen kom med to ganger Daniel pluss StormP etterhvert. Heter alle Daniel i IKAROS? Kampen starta og sola skinte selv med råtten snø i kantene og nei jeg mener ikke slik snø man putter i nesa…

Selve kampen var mye fram og mye tilbake og ikke minst litt til. Første omgang endte 1-1 etter ett tabbemål bakover av keeperen til Vålerenga. Var det Øyvind Knutsen han het? Pausen blei bruk til å kjøpe kebab eller «kebab» på Kebabkongen. Mat er mat noen ganger også. Sola skinte fortsatt i 2.omgang.

Hyggelig prating og ikke minst når Andrea Lumberto tok veien opp på den eksklusive tribunen. Skulle selvsagt prate mest med Terje Risa han kjekke med treningsbuksa. Men at han kom å prata med oss supportere er meget hyggelig. IKAROS eller ei….StormP kom også og han og undertegnede kom i diskusjon om hvor på Nordstrand kan man bo og ikke…Ikke minst den siden av gata ja da bor du på Lambertseter….Som oppvokst i disse trakter så er dette tøft….

Så oppsummert Vålerenga vant og gikk videre på en dårlig dag, Sola skinte, jeg drakk portvin og hvem møter man i neste runde?. Tja hvem dukker opp da supersupportere eller han nye tjekkiske backen?

Ut på tur aldri sur…

Mikkel Myser


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.