Innslipp på stadion og sånn

Klansstyret informerer de ivrigste: Innslipp på stadion begynner 60 minutter før match i år. Pleier du å være på plass halvannen time før kampstart kan du dermed helle nedpå en bayer ekstra før du rusler/busser/trikker opp til stadion. Eller kose deg på Rådhusplassen en halvtime ekstra!

Tekst: Klansstyret


vestbredden tomInngangen for alle Klanens og klubbens medlemmer i år er inngang 10 og 12. Derfor kan det være lurt å trekke nærmere Egon for å se om køen er mindre der når du skal forsøke å trøkke deg inn på et stappfullt vestbredden.

Vel inne er det bare å finne sin plass og rense stemmebåndet. Syng høyt, syng Vålerenga.

NB! Din plass? Hvor er egentlig din plass? Se your guide to Vestbredden.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.