Det du skal gjøre 2. påskedag

Andre påskedag starter Kjetil Rekdals Vålerenga veien mot gull. På Ullevål er det avspark kl 19, og alle som kjøper billett med flyer fra Rådhusplassen eller Sjappa etc tar med seg en kompis gratis. Men før det er det seriestartoppkjøring på Rådhusplassen.

Sånn skal dagen til deg som elsker Vålerenga, sympatiserer med Vålerenga eller liker Vålerenga litt (eller har en kompis som gjør en av delene) se ut:

14:00

royal marineKlanens samarbeidspartner Royal Marine åpner uteserveringen på Rådhusplassen kl. 14.00 med god mat og godt drikke.

14:30

vålerenga janitsjarVålerenga Janisjar og en haug med Vålerenga-kids marsjerer fra Oslo S til Rådhusplassen,og deler ut sesongstartflyers (de som gjør at du kan få med en kompis gratis). ALLE skal få vite at Vålerenga speller! Det er lov å slenge seg på toget underveis – dette blir som sesongstart og 17. mai i ett og samme, bare at du slepper å gå i dress!

15:00

rådhusplassemFesten på Rådhusplassen kan starte! Her er hva supporterildsjeler og Vålerenga Fotball byr på (i tillegg til Royal Marines utmerkede utvalg i mat og drikke):
kjetil rekdal _rjMange aktiviteter og underholdning for både barn og voksne:

  • Kjetil Rekdal snakker om kampen
  • Tippen m/venner
  • Ansiktsmaling
  • Ballongklovn
Carburetors_Oslo_12_1Artister 

  • The Carburetors
  • Ragnar Strandbakke

Og sikkert masse annet. Du, to øl og kompisen din for eksempel.

Før
kampen

BussEgne busser kjører oss direkte til Ullevaal stadion hvor flere overraskelser og tre poeng venter.

19:00

AVSPARK VÅLERENGA – SOGNDAL

Litt mer om 2 for 1-tilbudet:

Til årets første hjemmekamp ønsker vi oss stinn brakke! Derfor har vi på forskjellige fotballturneringer og arrangementer i forkant delt ut en egen løpeseddel. Denne løpeseddelen kan du også skaffe deg på Vålerenga-treffet på Rådhusplassen. Ved innløsing av løpeseddelen i VålerengaSjappa på Fyrstikktorget, på Rådhusplassen eller i billettlukene på Ullevaal stadion kampdag får du to billetter til prisen av én på utvalgte plasser.

Fram til mandag kan du kose deg med dette…..

Carburetors

Oslos stolthet i 100 år

Tifo&tribune

Kjerka!

 

Comments are closed.