Rapport fra styremøte og styrepils 26. mars

  Ukategorisert

Det viktigste fra gårsdagens styremøte er en oppfordring: Det blir en første hjemmekamp også i år. Ta turen om Rådhusplassen først. Mandag. 1. april.

Tekst: Klansstyret


Gjennom uka vil det komme mange saker om Sogndal-kampen på Klanen.no. Noen ting er nye av året, noen ting er spesielle, noen er en vri på det gamle. Og mast av alt: Vålerenga skal spille. Klanen skal synge. I år igjen.

Anita Alexandersen (VIF)

Anita Alexandersen (VIF)

Besøk

Vi hadde også besøk. Anita Alexandersen (VIF) og Bengt Calmeyer (supporterkoordinator i VIF) var innom. Vi så på hvordan det står til før festen på Rådhusplassen og kampen på Ullevaal mandag og oppsummerte erfaringer fra Bergen.

Ellers diskuterte vi ulike saker:

  • Hvordan får vi flere til å bli aktive i arbeidet i Klanen?
  • Hvordan står det til med Brakka på Valle?
  • Hva syns vi om Bohemen live?
  • Hvordan får vi til et fokus fra vår side på andrelaget i sesongen som kommer?
  • Ting tyder på at den tradisjonsrike kampen mellom Klanen og Vålerenga United IKKE vil bli spilt lørdagen før Norway Cup. Følg med! Følg med!

Alt dette skal det komme saker om på Klanen.no utover. Noen denne uka. Noen i ukene og månedene som kommer.

Malingsspann (TIFO)

Malingsspann (TIFO)

Forfall og forfall

Som seg hør og bør ved inngangen til en ferie var noen kommet seg til påskefjellet (selv om påskefjellet for urbane råskinn som Klanens styre kan være såpass ymse som Sørlandet og Mortensrud), derfor manglet Morten Nydal, Line Svalastog og Christian Kjellsen fra vår førsteoppstilling.

Det var med andre ord nok et svært udramatisk styremøte, selv om tre medlemmer av tifogruppa fant veien innom og satte fra seg malingsspann.

Styrepils

Halvveis til himmelen?

Halvveis til himmelen?

Etter styremøtet gikk vi igjen ned på Bohemen. Klanens styrepils er fortsatt en nyvinning, og folket sto ikke i kø for å treffe styret. På et tidspunkt kom det en ung (og søt!) pike gående i retning styret. Det viste seg at hun var fra verdens største land (Utlandet!) og gjerne ønsket å ta over den ekstra stolen vi hadde. Hun skulle nemlig se Frankrike-Spania.

Hvis ingen invaderer oss før den tid, er neste styremøte 9. april. Vi har påfølgende styrepils fra klokken 19.00.

Velkommen!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.