Daniel kommer hjem

Etter noen år i et par bakgårdsklubber i Europa, vender Daniel Fredheim Holm (27) hjem til Vålerenga. Endelig skal eleganten få slå ut i full blomst.

Tekst: MortenN

SISTE: Vålerenga bekrefter overgangen.


Året var 2008. Daniel Fredheim Holm og Moa rundspilte neste aleine cupmotstander Stabæk. Daniel var på vei til å bli skikkelig god, og valgte snart å gå til utlandet for å uvikle seg videre.

Det gjorde han ikke. I Danmark gikk han stort sett skada, han tålte rett og slett ikke verken Gitte med de jytte, Lone, Anette.. også Barbara. Han har nå vært innlosjert hos Haakon Schwabe i Trondheim på rekonvalens, og viste for alvor mot slutten av forrige sesong lovende tendenser.

Når Kjetil Rekdal nå etter all sannsynlighet henter Daniel hjem, er det en genistrek. Daniel har sine beste år foran seg. Han kommer hjem til trygge, gode omgivelser – og trygt plassert i Kjetil Rekdals nye trenerregime kommer han til å slå ut i full blomst.

Daniel: Klanen.no hyller signeringen av deg, vis deg nå tillitten verdig. Det er ikke vanskelig: Alt du trenger å gjøre for å ta seriegull med Vålerenga er å trene beinhardt, yte hundre prosent hver gang – og forøvrig kan du værra deg sjæl.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.