Vålerenga Trolls inviterer til Superbowl-party på Bohemen

Det er snart Superbowl, og Vålerenga Trolls inviterer deg til Bohemen for Superbowl-party. Se kampen med ekspertisen i stedet for å sitte hjemme! 

Tekst: Simen Kristensen

Foto: Vålerenga Trolls


Vålerenga Trolls inviterer til årets SuperBowl-Party på Bohemen søndag 3. februar. Det ligger an til stor stemning og en spennende kamp mellom Baltimore Ravens og San Fransisco 49’ers. Årets snakkis er at hovedtrenerne til de to lagene faktisk er brødre, og det er neppe noen overraskelse at dette er første gang i historien.

Vålerenga TrollsFor de uinnvidde er Super Bowl det mest sette årlige sportsevenementet i verden, og show-faktoren er høy. Her hjemme er det som regel pauseshowet og reklamene som får mest oppmerksomhet, men for oss som elsker sporten er det naturlig nok det sportslige som står i fokus. Likevel: I år er det Beyonce som står for showet til halvtid og Alicia Keyes som står for nasjonalsangen før kampen. Ikke hvem som helst, med andre ord…

Du finner invitasjonen på Facebook her og her besvares eventuelle spørsmål du måtte ha om festen.

På festen blir det anledning til å bli kjent både med sporten og med Trolls-spillerne. Spørsmål om spillet og reglene kan vi sikkert også svare på for de som lurer på det.

Superbowl2013Trolls SuperBowl-party er en årlig tradisjon som har vært avholdt en rekke steder i Oslo. I år har vi valgt Bohemen, og vi håper mange blir med på festen der. Under kampen vil det bli avholdt vår tradisjonelle resultattipping der overskuddet går til klubben og en dyktig/heldig vinner stikker av med halve premiepotten. Vi inviterer også alle med hjerte for Enga og Trolls til å «spandere en øl» på klubben ved å legge penger tilsvarende en halvliter i hatten. De fleste har jo råd til å spandere en øl på en fattig kompis, og pengene går til innkjøp av utstyr til utlån for nye og gamle spillere.

Vil du støtte Vålerenga Trolls med grasrotandelen din hos Norsk Tipping er organisasjonsnummeret 983507433.

De som vil prøve amerikansk fotball kan også skrive seg på en liste med kontaktinfo, og blir da invitert på trening med Trolls. Å takle folk med noen pils innabords er en risikosport vi ikke anbefaler, så det tar vi på trening i stedet. Men vi tar alltid imot nye håpefulle spillere på laget – også på senior.

Se vår reklamefilm, som i sin tid ble vist på SuperBowl-sendingen som den gang var på TV3. Den får fortsatt meg til å krible etter å spille…

 

 

Comments are closed.