Vålerenga fester grepet om seriemesterskapet

STORHAMAR – VIF 1-4: Etter en stygg start snudde alt til Vålerengas fordel. Vi nedkjempet til slutt Storhamar, mens Oilers gikk på et overraskende tap mot Stjernen. Dermed øker vi serieledelsen til tre poeng!

Tekst: MortenN

Første periode bar preg av at Storhamar var mer tent enn Vålerenga. Det var perioder der det var hjemmelaget som så ut som serieledere, og det var ikke helt ufortjent når Christian Larivee sørget for ledelse til Storhamar etter perioden. I Fredrikstad ledet Oilers 0-2. Det begynte å knyte seg litt i magen.

Andre periode var målløs. Vålerenga var imidlertid mye mer med i denne perioden. Stjernen kom tilbake i Fredrikstad, der det sto 2-2 etter to perioder. Vi begynte å ane at dette kunne gå bra allikevel.

I tredje periode slo Vålerenga tilbake for fullt. Etter to scoringer av Sondre Olden og en ved Justin Donati sto det plutselig 1-3 på Hamar, og fra Fredrikstad kom meldingen om at Stjernen hadde fått 3-2 og holdt ledelsen helt ut. Mot slutten av perioden hjelper dommeren oss med en feilaktig annulering, før Justin Donati øker ledelsen til 1-4. Dermed vant vi alle kampene mot Storhamar i grunnserien i år!

Dette betyr at Vålerenga fester grepet om GET-ligaen. Trepoengsforspranget ned til Oilers skal forsvares første gang på søndag hjemme mot Lillehammer. Pucken droppes kl 1700. Stavanger møter Storhamar hjemme på lørdag.

Comments are closed.