Vålerenga møter Storhamar i kveld

De gamle erkefiendene møtes for første gang i år, Vålerenga tar turen til Hamar i kveld. VIF Support kjører! Klanen.no gjør deg klar til kamp.

Tekst: MortenN

Se info om billetter og buss med VIF Support her.


Serieleder Vålerenga skal til Hamar for å spille mot en særdeles aktuell kvartfinalemotstander i sluttspillet. Kveldens oppgjør er imidlertid først og fremst avgjørende for serien, der vi ligger likt med Stavanger Oilers. Oilers møter i kveld Stjernen borte, og alt annet enn en fulltidsseier til Petter Thoresen & co vil være en kjærkommen overraskelse.

Storhamar på Hamar er aldeles ikke noen enkel skuring. Selv om de sliter med interne konflikter, og backen Lars Lundin føyer seg til ei omfattende skadeliste, kommer de til å krige vannvittig mot sin gamle erkefiende. Storhamar har også på plass sine beste utlendinger, både Nathan Martz og Christian Larivee er i god form og kommer til å utgjøre en trussel.

20130115 VIF Sparta -kruse 01 morten askMorten Ask opererte lysken på tirsdag, men kommer bare til å være borte i ti dager.  Opersasjonen har vært planlagt, og er av den udramatiske sorten. Ellers er Erik Follestad Johansen ute, mens Steffen Thoresen og Jens Karlsson er usikre. Vålerenga har uansett en så bred stall nå, at dette skal kunne gå aldeles utmerket om innsatsen er på topp.

Klanens Webradio sender kampen live på Klanens Webradio. Klanens WebradioKlanens Webradio hører du på ved å trykke på Klanens Webradio-avspilleren til høyre på siden, eller ved å laste ned Klanens Webradio app til iPhone. Klanens Webradio – Klanens egen Webradio.

Pucken droppes kl 1830.

Se info om billetter og buss med VIF Support her.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.