Shampo: Må vinne i kveld for å vinne serien

Vålerenga Hockey møter Stavanger Oilers i kveld. Vinner vi er vi likt med Oilers. Klanen.no rydder tastaturet, og gjør deg klar til kamp.

Tekst: MortenN
Foto: www.grydis.no 

Stavanger Oilers kunne juble over ølservering i egen stue.(foto: Torben Johansen, vif-hockey.no)

Stavanger Oilers.
(foto: Torben Johansen, vif-hockey.no)

Oppdatert 13:29. Ryan O`Marra er spilleklar og spiller i kveld! Du ser alle de tre nysigneringene på Jordal. Dropp 19:00

Espen Shampo Knutsen er klar i sin tale, han mener Vålerenga må vinne i kveld for å ta serien. Det regnestykket er vi enige i. Taper vi øker Oilers’ ledelse i serien til seks poeng, og det er lite trolig at Oilers avgir seks poeng mens vi vinner de resterende kampene. Med seier er vi derimot likt med Oilers, og alt er mulig.

Vålerenga stiller med minst to av tre nysigneringer. Det jobbes også på spreng med å få klar Ryan O’Marra, men det er i skrivende stund ikke klart om han blir spilleklar.

Justin Donati er en meget viktig spiller for Vålerenga.

Justin Donati er en meget viktig spiller for Vålerenga.

Det er uansett slik at Vålerenga ikke bare er avhengige av de nye spillerene for å vinne toppkampen. Vi har toppspillere som Justin og Tyler Donati, i tillegg til våre solide norske spillere, som for eksempel Steffen Thoresen, Brede Frettem Csiszar, Daniel Sørvik – og årets keepersensasjon Steffen Søberg.

Stavanger Oilers har selvfølgelig også et slagkraftig lag. Klanen.no gidder ikke å bry leseren med hvem, det er bare å registrere at de har et fordømt solid lag.

Steffen Thoresen. Et forbilde!

Steffen Thoresen. Et forbilde!

Greia er enkel: Dette blir en utrolig spennende toppkamp. Norsk topphockey på sitt aller, aller beste.

Unngå kø – kjøp dine billetter til kampen allerede nå.

Og før kampen? Lesk deg klar på Vålerenga Vertshus.

Vi avlutter med en helt bagatellmessig kommentar fra distriktspolitisk avdeling:

Har du noen gang tenkt på følgende: Når distriktspolitisk talsmann sier «Stavanger Oilers» blir det akkurat som når en fra Stavanger sier «Vazelina Bilopphøggers», bare omvendt? 

Comments are closed.