Så reiser vi til Sparta Amfi

Vålerengas iskrigere drar til Sparta for å hente tre enkle poeng i morgen. Dit kan også du dra: VIF Support har igjen ti plasser. Klanen.no gir deg alt vi mener er viktig om kampen.

Tekst: MortenN

Foto: Carina Andrèa Johansen


Vålerenga møter som kjent Sparta to ganger denne uka. Hengekampen som gikk i går endte med 2-1-seier til VIF. Morten Ask og Sondre Olden (eller Sondre Olsen som han kalles i den hockeyinteresserte TV2-redaksjonen) satte to pene pucker over Spartas keeper Bjurö, og det holdt akkurat til seier.

I morgen torsdag møtes vi igjen, denne gangen i Sparta Amfi. Klansstyret har hatt kontakt med arrangøren, som sammen har kommet fram til at det ikke er noe godt poeng å bure inn Vålerenga-supportere. Det betyr at Klanen kan komme og gå noe friere enn hva det var lagt opp til tidligere. Takk, Marius!

Her finner du info om billetter, og kontaktinformasjon til VIF Support, som i skrivende stund har ti ledige plasser.

På sportssida er det klart at Tyler Donati hviler også denne kampen. Også Erik Follestad Johansen er usikker, men det skal ikke være snakk om noe alvorlig.

Pucken droppes 19.00, og dersom du ikke reiser nedover har Klanens Webradio lovet å kringkaste det hele. Mikrofonene vil bli traktert av junioravdelingen, ved guttene Myhre og Grov.

 

Comments are closed.