Nominer Engatifo til pris fra Oslo

Oslo kommune deler årlig ut Oslo bys kulturpris og Oslo bys kunstnerpriser. Vi har kunstnere av høy kvalitet i Klanen. Nå er det på tide å nominere EngaTifo. 

Tekst: EspenB // Foto: www.grydis.no og ukjent

 

Kunstnerne i EngaTifo har i en årrekke skapt unike øyeblikk på fotballstadioner, ishockeyhaller og andre arenaer rundt om i Norge. De har vunnet NSA sitt Gullbluss for beste tifo flere ganger. Engatifo høstet europeisk heder og ære gjennom denne tifoen, da Tifo.it kåret den til årets tifo 2003-2004.

Alle innbyggere i Oslo kan sende inn forslag til kandidater, og kandidatene plukkes ut av kultur- og utdanningskomiteen i Oslo bystyre.

Ved å sende en mail med en liten begrunnelse til postmottak@oslobystyre.no kan du gjøre bystyret oppmerksomme på hvilen kreativ skaperkraft EngaTifo innehar, og meddele at de fortjener en påskjønnelse fra Oslo by for sitt kunstneriske engasjement for Vålerenga – Oslos stolthet.

Fristen for innsendelse av forslag er 4 februar 2013!  

Oslo bys kulturpris
Oslo bys kulturpris tildeles en person, gruppe eller kulturvirksomhet som gjennom lengre tid har gjort en særlig fremragende innsats innen kunst, vitenskap eller annet kulturarbeid i byens eller landets kulturliv. Prisen har vært delt ut siden 1966 og består av en bronsemedalje og 100 000 kr.

Oslo bys kunstnerpris
Oslo bys kunstnerpriser tildeles personer, grupper eller kulturvirksomheter som i det siste eller de seneste år har gjort en fremragende innsats innen Oslos kunstliv. Prisen ble opprettet i 1978 og består av et diplom og 50 000 kr.

Les mer på bystyret sine sider

Comments are closed.