Rykke i fra? Ta alt? Stjerne i boka?

Vålerenga møter Stjernen kl 17 i kveld på Jordal, i årets femte siste seriekamp hjemme. Vålerenga leder serien på innbyrdes oppgjør mot oljesølet, som skal slite med å holde Frisk unna hjemme.

Tekst: MortenN

Vålerenga har normalt sett et bra tak på Stjernen, og har alle muligheter for å sikre seg tre poeng i kveld. Men PASS PÅ! Med den noe aldrende Aleksandrs Macijevskis i spissen er Stjernen slettes ingen kastepuck, slik de tidvis har vært de siste sesongene. Sist vi møtte Stjernen tapte vi 2-1 i Stjernehallen, og mistet viktige poeng som vi har gjort så mange ganger mot laga på bunnen av tabellen i år.

Stavanger Oilers møter formlaget Frisk hjemme. Det kan fort vise seg å bli en jevn kamp, og Frisk kan ta viktige poeng.

Vålerengas nyervervelser Karlsson, Milroy og O`Marra viste spennende tendenser i torsdagens nedslakting av nettopp Stavanger Oilers. Nå har de fått flere treninger med resten av laget, og det blir spennende å se om de kan bidra skikkelig i serieinnspurten.

Uansett er det fortsatt «den vanlige gjengen» vi skal stole på. Ekte klubbspillere som Brede, Steffen, Jesper og Cato er de som drar lasset, og det digger vi. Det blir en klein middag hvis man bare har krydder, og i de nevnte gutta har vi både kjøtt, potet, grønnsaker og saus.

Pucken droppes kl 1700.


Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Kombiner kampen med en tur innom Vålerenga Vertshus! Her finner du det du trenger: Mat, drikke – og andre som skal på hockey!

Comments are closed.