Bok-duell med Morten Stokstad

Vålerenga-boka til Mats Schjølberg Ulshagen nærmer seg finansiert. Siste nytt er et ekkelt veddemål med TV2s Lillestrøm-patriot Morten Stokstad.

Tekst: MortenN

Som vi tidligere har nevnt på klanen.no er vålerengapatriot og klansmann Mats Schjølberg Ulshagen i gang med ei bok om Vålerenga. Linken til prosjektet finner du her. Vi har lurt litt på hvordan det går.

Vi har hørt rykter om et ekkelt veddemål med den minst like ekle Morten Stokstad, som er plukket ut til å skrive Lillestrøm-boka. Hva dreier dette seg om?

«Jeg har blitt bondefanget inn i et intervju med Morten Stokstad, der taperen må ha på seg drakta til motstanderen på neste kamp. Lillestrøm leder i skrivende stund, så jeg er avhengig av litt hjelp der. Det er jo krise for meg om jeg taper dette, på den annen side er det jo litt kjipt å måtte se den stygge fyren i den vakre drakta også. Pluss at skulle Lillestrøm-boka bli noe av så må han jo vise at han kan skrive. Det kunne han jo ikke da han jobba i VG i sin tid.»

Kjetil Rekdal ble i går klar som Vålerenga-trener. Hva mener forfatteren om det?

«Det kom en gnist av et eller annet når Rekdal kom tilbake. Plutselig var det engasjement igjen, både positivt og negativt som det jo skal være. Det har jo manglet litt på både glød og engasjement de siste årene, og i så måte var jo dette en bra start på jubileumsåret.»

Rekdal får kanskje også omtale i den nye boka?

«Det blir naturlig med et lengre intervju med den tilbakevendende sjefen, og Reka veit at jeg kommer til å være på svareren hans, på epost og tekstmelding til jeg får ham i tale. Jeg holdt jo på med Vål’enga magasin forrige gang han var her også …»

Hvordan kan folk som har innspill til boka komme i kontakt med deg?

«Jeg tar gjerne i mot tips og innspill, og spørsmål, fra folk enten de kjøper boka eller ikke. Bare send meg en epost på ulshagen@gmail.com»

Noen sier det har vært litt vrient å få bestilt boka, hvordan kan det ha seg?

«Det kan virke litt krøkkete å logge seg på www.Newjelly.com, og lage en Paypal-konto, men følger man instruksene er det ganske greit. Og det er i hvert fall helt trygt og sikkert. Og blir det ikke noen bok, blir heller ikke pengene trukket fra kontoen. Men det blir bok!»

Det håper klanen.no også, en god bok til og med! Vi håper mange nok er interessert, slik at Mats får realisert boka – og ønsker fortsatt lykke til! Linken til prosjektet finner du her.

Vi har også tidligere skrevet om bok-prosjektet, les saken her.

 

 

Comments are closed.