Tønsberg rystet Vålerenga igjen – men så…

TØNSBERG – VÅLERENGA 3-7: Etter to perioder ledet Tønsberg 3-1. Så smalt det, og med 6-0 i siste periode ble det til slutt tre poeng til Vålerenga.

Det ble en merkelig hockeykamp. Etter to perioder lå Vålerenga under, og så ut til å kunne gå på sitt fjerde strake tap mot et av de tre bunnlagene. Selv om Vålerenga hadde masse skudd på mål, stengte reservekeeper Hammarlund buret. Jørgen Karteruds mål var eneste lyspunkt, og det er lett å kunne forestille seg at hårføner’n ble tatt frem i garderoben før siste periode.

Da kom målene som perler på en snor. Justin Donati, Steffen Thoresen, Fredrik Csisar, Magnus Hoff og RJ Andersen satte inn hvert sitt, før Justin Donati avsluttet kalaset og fastsatte sluttresultatet til 3-7.

En kuriositet fra kampen er at Tønsberg Vikings i fravær av sin faste målvakt mønstret en kvinnelig keeper på benken. Det er friskt, og det hadde jo vært moro om 18 år gamle Matilde Nilsen hadde fått noen minutter på isen på slutten. Det fikk hun ikke, men moro var det lell.