Møter bunnlaget uten Tyler Donati

Vålerenga Hockey møter torsdag kveld Tønsberg Vikings borte, uten en skadet Tyler Donati. VIF Support har nok påmeldte til at bussen går, men har fortsatt noen ledige plasser.

Tekst: MortenN

Alt om tur med VIF Support og billetter til kampen finner du her.

Vålerenga må stille uten Tyler Donati, som har et hovent kne etter kampen mot Lørenskog. Det er foreløpig uvisst hvor lenge Tyler er ute. Ellers stiller vi fulltallige, med unntak av Bräck og Garlock som er ute resten av sesongen.

Hjemmelaget Tønsberg Vikings sliter tungt i bunnen av tabellen. De står uten seier på de siste åtte kampene. Bare Vålerenga har dårlige uttelling i powerplay, men det kan kanskje snu allerede i morgen – Tønsberg slipper nemlig også inn nest mest mål i powerplay.

Av offensive profiler peker Dan Fredrik Nygård seg ut som den beste poengplukkeren med ni mål og tjue assists, mens bakover står tapre Tor Sønju Bånes fram – som den eneste med positiv fasit i pluss-minus-statistikken (+1).

Vålerenga må allikevel passe seg. Her er de tre siste resultatene mot de tre lagene nederst på tabellen:

Stjernen – VIF 2-1, Rosenborg – VIF 3-1 og ikke minst: VIF – Tønsberg 3-5.

Den siste kampen ble spilt på Jordal, og siden da har ikke Tønsberg vunnet en eneste kamp: Men det har heller ikke VIF gjort – mot bunnlagene.

Klanens Webradio sender kampen live. Kommentatorer blir Lars Erik Schou og Rune Julsvik.

Neste hjemmekamp er forøvrig. søndag kl 17 på Rosenborg. Billetter kjøpes her.

Comments are closed.