Mikkel Mysers jul: Luke #7 En vandring på Vålerenga skader vel ikke?

Vålerenga er stedet, du må komme og se det. Og Mikkel har juleånd og giverglede,  bla annet kan du  få gratis =Engaskjerf, om du er rask!

Man åpner luke 7, og finner ut hvor skal man ta fredagspilsen. Hvis man ikke skal på julebord som resten av Norge, kommer ett forslag: Man tar 20 eller 37 bussen til Gæljeberg. Man har da plenty med spisesteder å velge i. Enten husmannskost hos kafe Eno før klokka 1900, det betyr at du ikke trenger mat før dagen etter. Eller hva med en Engaburger eller noe annet hos a Bisan på Enga bar? Smia har mat og ikke minst godt drikke. Er du mer opptatt av sushi, pizza eller kebab? Er plenty av det også, men først bør man gå innom perlen Vinyl & Sånt som ligger på hjørnet Etterstadgate/Danmarksgate.

Så du kjenner ikke bydelen til laget ditt? Ta en tur i Vålerengaland, pøbber er det nok av. Ikke minst Klanen sin Vålerenga Vertshus. Kalenderansvarlig har rota litt i kassa si og funnet fram 3 =Enga skjerf som gis bort på Vålerenga Vertshus. Eneste man sier er: Hei jeg fryser kan jeg få ett skjerf? De tre første får det som sagt. Er du nummer 4 eller 5 eller 6 så ligger det ei lue og to t-skjorter der. Kommer du for seint, får du sikkert en klem eller ett glass vann av bartenderen. Lykke til med vandringen de nye klærne.

Flaske 7 er borte og det er dermed bare 17 dager igjen til jul. Hjelp hva skal jeg ha på meg?


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.