Mikkel Mysers jul: Luke #6 Innebandy i Vålerenga?

Det finnes faktisk andre idretter enn bare fotball og ishockey i Vålerenga-familien. Håndballen er nye håkkien og innebandy er den nye håndballen.

Det virker som man satser litt i Vålerenga Innebandy. De fleste har vel kun opplevd partysvensken som står i mål. Han er litt ivrig, han bruker til og med caps lock. Det er noe med svensker og litt for gira, det finnes en svenske i hands som går litt lenger enn duracell-batteriene også….

Men hvorfor skriver jeg om innebandy? En sport mange forbinder med ball og kølle man spilte i gymmen når man var ung. Det er fordi at de trenger flere spillere. Guttungen min på snart 8 år starta og trener en gang i uka. De trenger flere spillere, og sikkert en del av de andre lagene også. Mer info finner du hos VIF Innebandy

Kan du ikke bidra med så mye, har de som mange andre i Vålerenga familien grasrotandel. Det betyr at 5 prosent av det du gambler for i hverdagen går til innebandyen. Et annet nettsted som anbefales er:

http://innebandyavisen.no/  Det er VM i Sveits. Norge vant første kamp over Ungarn. Møter ellers Polen som de visstnok bør slå.  Sverige derimot blir nok sterke. Drømmen for spillere, ledere og supportere av innebandy bør vel være vinne opprykkskampen eller gull med Vålerenga i en fullsatt Jordalhall eller hur?

Avslutter denne luka med denne perfekte låta:
http://www.youtube.com/watch?v=kqgzUAhTfuc (gjøres på eget ansvar, den er helt jævlig! Red. anm.)

Er noe med idrett og dårlige musikklåter – uansett idrett. Men man tar en flaske i kassa og vips er det bare 18 dager igjen til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.