Spilleplan?

Da har NFF sluppet hva vi kan kalle en indikasjon på når det muligens skal spilles fotballkamper i kongeriket Norge i 2013. Allerede nå har det sneket seg inn en feil. Det som foreløpig er helt sikkert er at klokkeslettet 18.00 utgår. Dette grunnet nok en fiffig liten ide om å flytte rundt på ting. Tidspunktene på søndagskampene skal visstnok være 15.00, 17.00 og 19.00, eller var det 20.00. Husker ikke – det er litt vanskelig dette her.

Tekst: Christian Kjellsen, talsmann

De nye rettighetsinnhaverne har fått lov til å leke med alt dette av en liten krets høye herrer hos NFF og NTF. De siste opplysninger som har lekket ut tilsier kamper på fredag, lørdag og søndag på til sammen seks klokkeslett. Dette er ikke endelig bekreftet. Det jobbes visstnok med en kampdag til, veldig skjult i kulissene. Kan vi se for oss en liknende løsning som når de radbrekte all-svenskan, med en artig liten tirsdags vri. Som nevnt over – alt er i det blå.

Dagen i dag har gitt oss kun to ting. En indikasjon på når vi sånn cirka kan påregne å få sett Vålerenga hente tre poeng. Videre kan man begynne å drømme seg bort med scenarioer og dramatikk bare basert på den rekkefølgen vi skal møte, og helst vinne over lagene etter hvert.

Klanen lover at vi skal gjøre vårt aller ytterste til å holde våre medlemmer og alle andre som holder med Vålerenga oppdatert på når de forskjellige kampene blir spilt. For sikkerhets skyld ber vi deg holde av mer eller mindre tidsrommet fra torsdag kveld til mandag morgen, i tiden fra holmenkollsøndag til adventstiden for vårt kjære Vålerenga. Det er lite å forlange – det er 100-års jubileum tross alt.

Det vi vet er at det blir fotballsesong i 2013, Vålerenga er med i tippeligaen. Det blir minst 15 hjemmekamper. De bør du i det minste sikre deg muligheten til å få med deg.

Kjøp sesongkort nå. Tidspunktene tar vi seinere.

 

Comments are closed.