Mikkel Myser jul: Luke #24

Ungenes favorittdag er her, endel starter julehandelen og nissen har ojla seletøyet til reinsdyra sine Vi åpner den siste luka i julekalenderen og lener oss tilbake. Nå er det jul. 

Ønsker alle en riktig god jul. Nyt den, og mens du venter på pakker, god mat og godt drikke. Du kan du høre på denne sangen  mens du venter på neste Vålerenga event!

02 Viking bak et skjold

Fotballblekka Josimar har gitt meg et 1-års abonnement. Vil du ha det?  Da sender du en mail til erlikenga[ætt]gmail.com med navn og adresse. Trekning på selveste nyttårsaften. Et tilfeldig utvalgt Klanstyremedlem foretar trekninga, og er du heldig blir det du som vinner. To heldige vinnere får hver sin «Bevar tribunelivet» -T-skjorte også. De må hentes på Vålerenga Vesrthus.

Siste flaske tømmes og dermed er det julaften, panten får man vente med…takk til alle som har fulgt med i denne julekalenderen!

————————————————————

En stor takk til deg fra oss Mikkel. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å lage julekalender for oss i en travel førjulstid, og vi  vet det har tatt tid! // På vegne av redaksjonen – EspenB

God jul!


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.