Storhamar – Vålerenga i kveld

Et frampek mot romjulsoppgjøret og det offisielle startskuddet for jubileumsfeiringa får vi i kveld. Da kommer Storhamar til Jordal, i kveld må vi ta den tunge turen til Hamar.

Tekst: MortenN

Vålerenga må finne seg i å være store favoritter i kveld. Grunnen er at vi er Norges beste hockeylag, mens Storhamar ikke er i nærheten av noe slikt. Samtidig er ikke dette akkurat tre sikre poeng, kampene mot Vålerenga er kampene Pål Johnsen og Storhamar elsker å vinne.

Storhamar Dragons siste tre kamper har alle gått til straffeslag, som har endt med seier mot Tønsberg hjemme og Rosenborg borte, og stryk mot Sparta borte sist. Sentrale spillere er Pål Johnsen og Nathan Marz, som stadig plukker poeng. I tillegg har Christian Larivee begynt å levere varene igjen, og er absolutt en spiller å se opp for.

Tyler Donati er poengkonge i GET-Ligaen så langt.

For Vålerengas del er Donati-brødrene de viktigste poengplukkerene. Tyler ligger øverst på lista i ligaen sammen med Oilers’ Dahl Andersen, og er helt alene på assist-toppen. Justin er på femteplass på poengtoppen, men har satt flest mål med sine 17 på 19 kamper.

VIF Support kjører fra Vålerenga Vertshus kl. 16:00. Prisen er på 200,- per person, og påmelding gjøres til Glenn på tlf: 958 12 223. Ta deg turen!

 

 

Comments are closed.