Mikkel Myser: Nå også med bilder!

Setter man publikumsrekord i dag, på en treningskamp mellom Vålerenga og Tromsø? De med sesongkort kan invitere med seg venner for 75 spenn per billett. Kampen går på tv også, og jeg tror den kan følges på Radiosporten på NRK P1 – hvis man har betalt lisensen sin.

Foto: sogndalfotball.no

Kamp på radio er faktisk ganske gøy, bortsett fra en del lokale helter som prater. Når Inge Kjell Holme fra Sogndal er inne tar det av: «Han heddar rett i goal frao 35 meter Ulrik Flooo!!!»

Heia Gutan vinner idag, det blir 5000 betalende og ganske kaldt. Neste sesong kan ikke komme tidlig nok. Håper det kommer en trener med baller, billige billetter og sambafotball på unike Vålerenga. Klubben er jo 100 år neste år. Kommer spillet kommer folket! Snart kommer hva det koster på neste års kamper, og da kommer Myser’n til å kommentere dette mer.

Ishåkkei-gutta spiller borte i Tønsberg og Supportbussen ruller. Om Webradioen sender vites ikke i skrivende stund. Men følg med på klanen.no,  nettstedet som skriver mer om køller og pøkk enn f.eks VG – Norges største avis. De hadde ikke en linje etter torsdagsrunden, skam dere…!

Foto: vif-hockey.no

Det er fortsatt mulighet å by på drakter, det er mange man kan velge mellom. Hvilke kan du se her:
http://www.vif-hockey.no/draktauksjonen-2012/

En sjelden gang får jeg spørsmål: «Kanke du skrive om oss a?» Jo, jeg kan skrive om det meste – men kan du ikke skrive sjøl? Gjør man ikke ting sjæl så blir ikke ting gjort, har jeg hørt. For du klarer vel å tørke deg bak med dopapir fra Vålerenga Håndball?

Redaksjonen til klanen.no får en sjelden gang bøker. En av oss skal skrive om boka til Tom Bakkeli, «Terrorjegerne», hvor hovedpersonen er Vålerenga-supporter. Selv har jeg  kjøpt boka til Kjetil Andre Rekdal: «Mitt liv som I». En tjukk bok på nesten 400 sider. Blir jeg kjapt ferdig så skriver jeg om den. Klarer du ikke å vente? Ikke jeg heller – men jeg er redd media har lekka nesten alle saker som står i boka til I. Håper jeg kan lese om noe annet spennende enn pærebrus, pizza, snus og gambling om I – treneren mange vil ha. Jeg tror det blir Berg eller Sollied.

Foto: hemsila.noPå tampen – er det noen som veit hvor man finner «Kassesnekkeri», låta KjellG ga ut til finalen 2008? Tips tas imot med takk.

Så var det artig at de som vant bøtta i 1997 hadde samla seg på fredag. Veskesamleren John Carew var der ikke, men mer kan leses her: http://www.vif-fotball.no/news/article/1ntbwl2jw8hyu11n6kwr84uqm5/title/gjensyn-for-cupfinaleheltene-1997

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.