Vant over tabelljumbo

(TØNSBERG VIKINGS – VÅLERENGA HOCKEY 3-4) Vålerenga gjorde jobben, og vant 3-4 i Tønsberg. Justin Donati var kampens store spiller med tre mål. Et skår i gleden er at Brede Csiszar og Jonas Oppøyen måtte ut med skade.

Tekst: MortenN // arkivfoto: Carina A Johannesen

Hjemmelaget tok ledelsen ved Hallstrøm, men Jonas Oppøyen (Filip Gunnarsson, Daniel Sørvik) sørget for at det sto 1-1 etter første periode. I andre periode kommer det et mål i hver tidsmessige ende, begge ved Justin Donati og Vålerenga. Det første assistert av Tyler Donati, det andre ved Morten Ask og Fredrik Csisar.

I tredje periode kåler Vålerenga det nesten til, Tønsberg får to mål rett etter hverandre med rundt fem minutter igjen å spille. Heldigvis dukker Justin Donati opp igjen, og setter sitt tredje for kvelden, assistert av bror Tyler og Anders Hilt Jørgensen. Kampen ender med dette 3-4.

Tønsberg pådro seg 7×2 min, og 3×10 min i kampen – og ser ut til å surve seg rett ned i det ytterste hoceymørket igjen, mens Vålerenga vinner på en dårlig dag, og øker serieledelsen denne runden. Stavanger slo Lørenskog i går, og har avansert til andreplass i GET Ligaen.

Et skår i gleden er at Vålerenga mistet to spillere i løpet av kampen med skade. Jonas Oppøyen fikk en muskelskade, og Brede Csiszar måtte ut med en lyskestrekk. Ikkje bra.

Neste kamp er hjemme mot Rosenborg, torsdag kl 1830. Rosenborg mønstrer to NHL-spillere, det kan være morsomt å se! Neste bortekamp er lørdag, mot Sparta i Sarpsborg. VIF Support kjører!