STEMNINGSRAPPORT: Sånn pisser søpla!

STEMNINGSRAPPORT: VIF – ULF 4-0. Her er den, stemningsrapporten fra opplevelsen av velvære på Ullevål fredag. Har fått tak i gode tilbakemeldinger fra både garderobe og pressetribune. Heng med!

Tekst: Espen Bjørneseth// Foto: www.grydis.no

Stemninga er sannsynligvis årsbeste, Det er ingen tvil om av avskallinga av tilskuere på hjemmekampene ikke går spesielt utover kvaliteten på synginga. Av dette avleder vi at brorparten av de som uteblir ikke er de største bidragsyterne når vi snakker sang. 

Vi leda 3-0 ved passerte 20 min i første omgang. Det inspirerer tribunen, selvsagt. Vi som er der kamp etter kamp for å inspirere spillerne, vet å sette pris på godt spill og herlige scoringer. Gudene skal vite at det har vært mangelvare denne sesongen.
 
Man skulle kanskje tro at trykket ville falle litt når vi leder 4-0 og kampen i realiteten er over. Klanen var ikke i nærheten. Fullt trykk i  90+
 
Flere av spillerne melder at de hørte oss veldig godt denne kampen, og de trekker frem av vi var mer samstemte enn vanlig. Vår mann på pressetribunen rapporterer det samme. Han forteller videre at det var usedvanlig godt mangfold på sangene, denne uforglemmelige kvelden på tampen av august..
 
Gode og positive tilbakemeldinger er som balsam for sjela for enhver staut klansmann/kvinne, og alle sangglade kan dermed klappe seg sjøl på skuldra. Vi er på rett vei.
 
Har lyst til å trekke fram noen sanger som satt usedvanlig godt. «Søpla» satt som ett skudd, og var en ren innertier. Vi har også fått skikkelig dreis på «Øl og Vold» nå. Herlig! 
Det er ikke så ofte vi kan synge «sånn pisser Enga», «Se der danser Vål`enga» eller kjøre analtog. Fredag kunne vi glede oss over alle tre.   
 
Supporterne til Sandnes/Ulf møtte fulltallig på deres første besøk på landskamparenaen. De var der alle 13. En mutt og inneslutta gjeng. Vi tok «Gikk en tur på stien» noen ganger for dem, de kaller seg tross alt Gjøkeredet.
 
Neste kamp er borte mot de sleske snørrbremseksponentene på Ljersjkendal. Søndag 16/9 kl.19:00 Der bør du være og bære frem vår helter i blått. Høstjakta har starta! Turinfo her .

 

Comments are closed.