Mikkel Myser: Jaggu blei det ikke 4-0 seier…

Ja denne kroppen trengte seieren og trengte noen dager før jeg satte meg ned for å skrive en ny myser.

Tekst: Mikkel Myser // Foto: www.grydis.no

Å hause opp kamper er noe som kommer til å skje å lede 3-0 etter knappe 20 minutter var jo helt magisk. Åhh for en spiller Fellah er fra å være ute ikulden har han jobbet seg fram og jeg syns det er merkelig at han ikke er på U-21 laget til Per Joar Hansen. Alle gutta jobba bra iog nå kan man ta seg en god treningspause. Noen har forsvunnet og noen har kommet. Har ikke helt oversiktten enda, men regner med å rydde opp enda mer i stallen etter denne sesongen. I spillerpausen har du muligheten for å se noen Vålerenga-2 kamper. Meget viktige kamper å vinne hvis man fortsatt skal være på øverste nivå for 2-lag. Rykker man ned til 3.divisjon er det enten kokoslag eller noen få seriøse.

Veldig lett å alltid kritisere når ting ikke funker, men jeg sende mail her omdagen til Igår . Han styrer skuta for fotballskolen 2012 for Vålerenga Fotball for unger født mellom 2005 og 2008. Syns de gjør en knalljobb og han ble glad for mailen. Om min datter på 4 år blir den nye Gunn Nyborg er en annen sak.

Bilder fra kampen kan du se på http://www.grydis.no/ . Han Anders tar masse bilder og det gjorde han etter han var på fotokurs i regi av Klanen. Det kommer nytt kurs men når er man ikke helt sikker på enda. Men det kan du lese først på klanen.no

Det var ganske folketomt på stadion fredag. Egen sak om dette tenkte jeg å skrive på i spillerpausen så følg med på klanen.no og kom gjerne med ris eller ros.  Takk Martin Pusic for scoringa igår mot LSK og som den blide Henning Berg sa så treffende: Lillestrøm har ett jævla bra reservelag i 3.divisjon…..

Skål med Estrella 0,0 % åhh det var godt iskald selvsagt også!

Comments are closed.