Hockey er tilbake!

Vålerenga Hockey inviterer til de siste treningskampene i sesongoppkjøringa: Vålerenga tester formen mot naborival Lørenskog og fjorårets NM-vinner Stavanger på Jordal denne uka. Første test er torsdag klokken 18:30 mot Lørenskog.

Tekst: Jan Tore Kjær, Vålerenga Hockey

Resultatene har hittil vært noe varierende for Vålerenga Ishockey i treningskampene. Sist helg ble det et nytt tap mot nyopprykkede Tønsberg, mens gutta reiste seg og slo danske Frederikshavn lørdag. I løpet av uka nå har gutta trent hardt, og rekkekombinasjonene er litt endret. I de to kampene på Jordal denne uka bør ting begynne å sette seg før seriestarten neste uke.

Første møte mot Lørenskog denne sesongen ble en trist affære sett med VIF-øyne. Med sifrene 5-0 ble vi sendt hjem fra Lørenskog Ishall 14/8, og trenere og spillere hadde nok å tenke på. Etter den tid har altså resultatene vært variable, og man ønsker seg naturlig nok noen gode opplevelser før seriestarten.

Forøvrig er som kjent både Fredrik Csisar og Steffen Thoresen tilbake i Vålerenga etter sine opphold i Hviterussland. Nico Sacchetti, som prøvde seg et par uker i august, fikk ikke forlenget kontrakten. Han er dermed ferdig i Vålerenga.

Til treningskampene denne uka er det 100,- kroner i inngang som gjelder. Vi kommer til å bruke inngang 3, med betaling i døra. Barn har fri inngang.

Vi håper mange tar turen og får med seg disse siste testene før jubileumsesongen.

Vålerenga – Lørenskog
Torsdag 6/9 klokken 18:30

Vålerenga – Stavanger Oilers
Lørdag 8/9 klokken 16:00

Velkommen!

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Med vennlig hilsen,

 Jan Tore Kjær
Klubbdirektør
Vålerenga Ishockey

Comments are closed.