Vålerenga feier Lillehammer av isen!

(Vålerenga – Lillehammer 4-0) Vålerenga vinner komfortabelt 4-0 hjemme mot Lillehammer. Rekka med Morten Ask og tvillingene Tyler og Justin Donati ser fryktelig gode ut, og sto bak samtlige fire mål!

Tekst: Frodo, MortenN

Vålerenga tok tidlig grep om kampen. Før minuttet var spilt satte Justin Donati inn 1-0 assistert av bror Tyler og Morten Ask. Elleve minutter senere kopierte de scoringen, og Vålerenga kunne gå til pause med 2-0. 42 sekunder ut i andre periode var det Tylers tur til å være sist på pucken, og da Justin Donati drøyt seks minutter ut i perioden satte 4-0 var kampen i realiteten over.

Vålerenga ser veldig solide ut i dag. Vår 19 år gamle keeper Steffen Søberg er god bakerst, og alle gutta gjør en skikkelig ryddig jobb. Debutanten Morten Ask imponerer stort i rekke med brødrene Donati, og det er egentlig bare å glede seg til neste kamp – som er borte mot falsset fra Lørenskog allerede kl 16 på lørdag.

Under følger vårt livereferat fra kampen.

Livereferat

Klanen.no fortsetter suksessen med supporter-Norges garantert beste livedekning av hockey! Klanens Webradio sender dessverre ikke i dag grunnet sykdom – men du får tekstkommentarer og alt om dagens kamp her! Vi oppdaterer minst hvert femte minutt, samt ved alle scoringer og utvisninger – så lenge Jordals sagnomsuste trådløse nettverk tillater oss det!

***Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…***

3. periode

Under fem minutter igjen. Dette vinner vi.

5:26 En bitteliten boksekamp med Cocozza involvert. Det blir ingen utvisninger av det.

Ti minutter igjen av perioden, en periode Lillehammer forsåvidt er hakket bedre i – men det gjøkke no!

10:53 Lillehammer er fulltallige. Et dårlig overtallsspill av Vålerenga.

Siste fra Hamar: Storhamar har slått Oilers 4-3.

12:53 Lillehammer får sin første utvisning, og VIF med det sitt første overtall.

13:15 Garlock med farlig håndleddskudd, Cocozza lukter på returen. Ingen scoring.

Fem minutter ut i perioden, Vålerenga har ganske god kontroll på Jordal, og spiller for halv maskin.

Vålerenga leder for øyeblikket serien, i og med at Storhamar leder over Oilers og det er uavgjort mellom Sparta og Lørenskog!

2. periode

Andre periode er over, det står 4-0 til VIF! Vålerenga jobber hardere og har bedre spillere også denne perioden, og holder godt unna selv om vi får en del utvisninger (4, mot ingen for Lillehammer). Rekka med Donati, Donati og Ask er fryktelig gode med puck!

2:04 Nok en utvisning for Vålerenga, Jesper Hoel for med vilje å forsinke spillet.

4.06. Ny utvisning for Vålerenga. Justin Donati på blokka også der. Tripping.

Med drøyt 11 minutter spilt av 2. periode er stillingen 4-0. Det ser unektelig veldig lovende ut. Enga ser ut til å ha full kontroll!

12.01: Stefan Espeland pådrar seg en utvisning. Overtall til LIK. Enga rir av overtallet etter blant annet en strålende redning fra Søberg.

13.40: 4-0 til Enga. Superrekka igjen! Justin Donati med sin 3 scoring. Nok en gang på pasning fra sin bror og Morten Ask. Lekestue!

16.35: Dani Samuelsen pådrar seg en utvisning for Vålerenga. LIK i overtall. Enga rir lette av undertallet dog.

Pucken er droppet for andre periode og Enga scorer etter 42 sekunder! 3-0! Denne gangen Tyler Donati, på pasning fra Ask og J. Donati.

1. periode

1. periode er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. I en rolig forestilling så langt på Jordal har Enga hatt full kontroll. LIK har kun ved en anledning kommet til en mulighet, men den avverget Steffen Søberg flott. Vålernega har skapt en god del farligheter og morsomt er det at den nye stjernerekka med 2xDonati og Ask slår til med en gang! Forøvrig, ingen utvisninger i 1. periode!

Med drøye 12 minutter spilt øker Enga til 2-0! Også denne gangen Justin Donati! Og som frorige gang assist av Tyler Donati og Morten Ask.

Over halve 1. periode spilt uten eneste utvisning. En sensasjon innen norsk hockey!

Etter 8 spilte minutter er stillingen fortsatt 1-0. Så langt har Vålerenga vært det eneste laget i rinken og har skapt et par farligheter. LIK har ikke vært i angrep…

19.04: Enga tar ledelsen 1-0 før det er spilt ett minutt! Scoring ved Justin Donati på pasning fra bror og nylig hjemkommede Morten Ask!

Pucken er droppet på Jordal og vi er i gang. Kom igjen Enga!

Før kampen

Vålerenga tar i dag mot Lillehammer, som mer enn en gang har vist seg å være en håndfull for Shampo & co. De har imidlertid startet sesongen ganske svakt, med et overraskende 5-2-tap borte mot Rosenborg i første runde, og tap på straffer hjemme mot Sparta.

Vålerenga har hatt en fin-fin åpning på sesongen, med seiere hjemme mot Stjernen og borte mot Storhamar i beltet.

Kveldens oppgjør er ventet å bli en tett og spennende affære. Vålerengas ny-gamle signering Morten Ask er spilleklar, og kommer til å vise seg fram for et Jordal-publikum som var overraskende verbale og frampå i første serierunde. Klanen.no har store forventninger til kampen!

Lenge var det snakk om at kampen måtte utsettes grunnet streik i Oslo kommune, men denne ble avblåst i går.

Kampen blåses i gang kl 1900.

Har du muligheten, se nå for guds skyld kampen LIVE. Billettinformasjon finner du her.

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!