Stemningsrapport Stabæk – VIF

Enga har slutta å tape bortekamper. Det er stor stas. 1-3 på Nadderud er som forventa og trivelig. Tribunefasilitetene er tarvelige. Hvordan stemninga var denne spesielle søndagen kan du lese her.

Tekst: Espen Bjørneseth

Lørdagen var preget av det tragiske som hente nøyaktig ett år tidligere, og kampen ble innledet med ett minutt stillhet. Fra min posisjon på langsiden var stillheten total.

De fleste evnet å legge dagen til side, og være i nået etter dette minuttet. Serierunden var med på å befeste at livet går videre, og kanskje med på å gi folk litt annet å tenke på.

På Nadderud står vi som kjent på langsiden og i svingen. Opp gjennom åra har vi etterhvert fått en tradisjon der vi synger sving mot langside. Konseptet er å disse den andre tribunen. Ofte er dette verdt inngangspengene alene. Årets kamp var intet unntak, og sangene hagla mot hverandre i første omgang. Ironien og humoren er på plass fortsatt. Herlig! Kanonsangene satt også bra. Savna dog litt mer trykk fra feltet jeg stod på. Spesielt i andre omgang.

Tilbakemeldinger fra fotograf Eivind på motsatt side av idrettsstadion forteller at volumet var bra. Da er alt som det skal være.

Vil nevne noen ord om de smaa blaa lenger bort på langsiden også. Vi hadde vanskelig for å høre dem, de var jo en halv langside unna… De fleste har i ettertid fått med seg at sangen til Adam Larsen gikk regelmessig etter at en viss angriper entret banen.

Her vil jeg tørt konstatere at det resulterte i 2 mål i hekken fra samme mann. Takk for det, Stabæk Support!

Som en fiffig liten anekdote nevnes at arrangementsansvarlig har såpass liten tiltro til egne supportere at han har fått spilt inn klapping på fil, «Klappinga» du hører ved Stabækbytter kommer fra høyttalere, ikke egne fans. Dem om det!

Mandag 30 juli 19:00 er det vestlandsfanden Brann som entrer motsatt banehalvdel på Ullevål. Det kommer til å bli bra stemning på tribunene våre. Bli med og gjør stemninga enda litt bedre.

Jeg ønsker spesielt Norway Cup-deltagere velkommen. Vi lover å prøve å gi dere skikkelig stemning. Stemning som bare Klanen kan gi dere i Norge!!

Kenneth Myhre har lagt ut bilder fra kampen her: http://kennethmyhre.smugmug.com/EliteFotball/Tippeligaen-2012/Stabæk-Vålerenga-220712/24315729_BqSnST#!i=1980872976&k=4QRTS8W

Comments are closed.