Norway Cup 2012: Kan du hjelpe oss litt?

Som vanlig har vi telt på sletta under Norway Cup. I den anledning prøver vi å få samlet inn brukt fotballutstyr som vi gir bort og får sendt hjem med trengende over hele verden.

Tekst: Svenna

Det er behov for alt, drakter, baller og sko først og fremst. Hvis det er noen som har noe liggende så er det bare å komme og levere det på sletta så skal vi sørge for nytt liv til ditt gamle utstyr. Ikke tenk at det er bare et eller to par sko eller bare en ball. Om alle kommer med litt hver så blir det fort nok til å kle opp et lag eller to.

Vi skal også i tradisjon tro spille mot Vålerenga United og kampen er Lørdag 29.07 ca 16.00. Hvis det er noen som har lyst til å spille så er det behov for å få styrket laget.Kult om noen gidder å møte opp for å se på også og til de som liker bluss er det bare å kjøre på for vi har egen dommer og observatør som ikke har rapporteringsplikt til NFF. Send mail til svenna@klanen.no hvis du vil spille, har noe utstyr eller andre spørsmål!

Håper vi sees på sletta og sola skinner som kjent alltid over Enga så fra Lørdag blir det en uke med sol, fotball og glede!

Comments are closed.