KNUSE BRANN: Hatoppgjøret vi elsker X 10

Klanen.no avslutter sin oppvarmingserie «KNUSE BRANN» med klipp&lim fra de ti siste gangene vi har slått Brann. Høydepunkter fra tifo, tribuneliv og gnistrende rapporter fra VPN. Kos dere, så sees vi i kveld!!!

Tekst: MortenN

29 april 2012: Brann 1 – 2 Vålerenga

Vålerenga vinner det første møtet mellom Brann og Vålerenga i Tippeligaen på Brann stadion i vår, etter scoringer av Marcus Pedersen og Bojan.

VPN skrev: Vålerenga er fremdeles rufsete i forsvar mens folk i Bergen piper etter utligningen til 1-1. Er de ikke såpass vant med motgang nå at det burde være unødvendig å grine i ett sett?

På Youtube finner man så mangt, her da Marcus Pedersen satte 1-1!

 

02 okt 2011: Brann 1 – 4 Vålerenga

Vålerenga vinner en overbevisende seier i Tippeligaens 25. runde etter mål av Veigar Pall Gunnarsson, Morten Berre (2) og Fegor Ogude.

VPN skrev: Jeg er vanligvis ikke en troende person, men i kveld før jeg legger meg skal jeg be, og guden min i dag heter Ogude. Takk.

Her er høydepunktene fra kampen, hentet fra Youtube. Stemningshøydepunkter fra EngaFilm finner du her.

 

26 sep 2010: Vålerenga 1 – 0 Brann

Vålerenga vant 1-o hjemme i Tippeligaens 25. runde i 2010.

EngaFilm lagde denne stemningsvideoen fra kampen. En av de bedre, kan man trygt si!

18 okt 2009 Tippeligaen Brann 1 – 2 Vålerenga

VPN skrev i sitt turereferat: Full dass, tom vanntank, primitivt forhold til ryddighet rundt eget sete og redusert bidragsevne på tribuna. Turene til Bergen er ingenting for nybegynnere.

05 aug 2007: Vålerenga 2 – 0 Brann

Morten Berre slo Brann 2-0! Se høydepunktene her!

Kanskje Morten Berre ble inspirert av «Kjerka»? Ikke godt å si, men her er det hele ihvertfall fanget med mobilkamera og lagt ut på internettet, gitt!

… og det ble stille i fjøset.

 

13 aug 2006: Vålerenga 2 – 1 Brann

Vålerenga Brann 2006Jan Derek Sørensen og Morten Berre sørget for at vi slo Brann hjemme i Tippeligaen dette året. Kjetil Wæhler (selvmål) scoret Branns mål.

VPN skrev: Etter å ha skrevet meg til bunn i dette referatet har jeg bestemt meg for hva jeg synes om kampen: Vi vant fortjent.

Sånn så det ut på Ullevål rett før kampen.

 

20 aug 2005: Vålerenga 2 – 1 Brann

2005 var året vi knuste Brann, også i cupen. Bernt Hulsker satte to.

VPN skrev: Dyrkjøpt seier. Vålerenga slo Brann 2-1 for tredje gang på rad, og er dermed klar for semifinalen i cupen. Ettersom alle med hjertet i Brann og Bergen klaget på marginer og dommerfeil, valgte denne referenten å se kampen på video før referatet blir skrevet. Konklusjonen er klar: Vålerenga var gode – Brann ikke like gode.

30 jul 2005: Brann 1 – 2 Vålerenga

Vålerengas eneste borteseier i serien mot Brann dette året…! Steffen Iverson og Freddy scora måla.

VPN skrev: Mens Brann-supporterne var mer opptatt av å hetse Flo & Co var Vålerenga mer opptatt av å vinne kampen.

17 apr 2005: Vålerenga 2 – 1 Brann

Vålerengas første seier i serie (og cup) mot Brann dette året. I tillegg slo vi dem i Roayl League!

VPN skrev i sitt kampreferat: 48. min: Måååååååååååååååååååååååååååååååååååååål. 1-0 MORTEN BERRE. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh. Og for et forarbeid av «MAGIC» Daniel Fredheim Holm. Først vinner han en skulder mot skulder (enkelt), før han sender en Brannback i pølsebua og legger ballen nydelig inn på foten til Berre, som ikke gjør en eneste feil, bare flikker ballen over Brannkeeper Opdal. Vakkert, nærmest poesi oversatt av VIF Fotball.

25 apr 2004: Vålerenga 1 – 0 Brann

Vålerenga vant 1-0 etter scoring av Danile Fredheim Holm etter 40 minutter. Ditlefsen dømte, og Wæhler og Panzer-Hagen spilte stoppere.

VPN skrev: For en deilig regnværsdag dette var. Og jeg som trodde Brann var gode i år. Så feil kan man ta. Vålerenga vant fortjent 1-0 mot Brann på Ullevål denne kvelden.

*****************************
BILLETTBØRS PER 29/7

Så langt er det solgt 12013 billetter til kampen!

*****************************
Billetter kjøper du her. Tenkt å være ti personer (eller flere!) og bare betale 75 kroner per billett sier du? Sjekk her!

*****************************

 

Comments are closed.