NSA: Billetter til Norge – Hellas 15/8

Klanen tilbyr sammen med NSA rimelige supporterbilletter til Norge – Hellas 15/5.  Pris kr 100.

Norge møter Hellas til privatlandskamp onsdag 15/8. NSA-billetter til denne kampen kjøpes direkte på NSA-standen ved inngang 8. Standen vår er bemannet fram til 15 minutter før avspark.

Norsk Supporterallianse (NSA) og Klanen tilbyr også billetter til kvalifiseringskampen mellom Norge og Slovenia tirsdag 11/9. Se egen sak om dette.

Hvem kan kjøpe billetter til NSA-feltet?

NSA-billetter er for medlemmer av NSA, det vil si medlemmer av alle supporterklubber som er med i NSA – deriblant Klanen.

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper. Som de siste årene står vi også i år sammen med Oljeberget for å få de som faktisk gidder å yte litt ekstra nær hverandre.

Normalt sett vil kampbillettene på NSA-feltet bli solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning!

Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minste felles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Bluss legger vi igjen hjemme, hvis det brukes bluss på vår tribuneseksjon mister vi billettkvoten vår – og det vil vi jo ikke. NB! Det har vært gjort vellykkede forsøk med tromme på feltet vårt, det kan godt være vi fortsetter med det. I så tilfelle vil dette bli organisert fra vår side, så om du har noe slagverk liggende hjemme – la det bli liggende hjemme.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er «reglene» for feltet, så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen :-)

Svartebørs

Som vanlig ønsker vi ikke å se at noen av billettene på vår kvote ender opp på svartebørs. Det er strengt forbudt å videreselge billetter, slik oppførsel vil føre til buksevann, kokos, offentlig vanære etc.

Plassering på tribunen

Vi er flyttet tilbake til svingen i Bendit-Øvre, til feltene 233 og 231, se link. Her har vi hatt det gøy tidligere, så dette bør ikke by på store problemer. Vi får disse feltene helt for oss selv, sammen med Oljeberget, så nå vil vi ikke komme i ”konflikt” med øvrige sittende tilskuere. Som før er det ”free seating” på feltene vi er tildelt. Vi benytter inngang 8.

Thomas Ramstad/Morten Nydal
Landslagsgruppa – NSA

Comments are closed.