KNUSE BRANN: Alle gleder seg!

Klanen.no lager hver dag en ny sak som oppkjøring mot Brann-kampen neste mandag. I dag har vi tatt en prat med Christian Kjellsen (talsmann i Klanen), Pål Breen (administrerende direktør i Vålerenga Fotball) og Martin Andresen (manager i Vålerenga Fotball). Vi oppdaterer også hver dag med en billettbørs på hvor mange billetter som er solgt til kampen!

Tekst: MortenN Foto: Kevin Skjøthaug

Klubben og Klanen er enige, Ullevål skal fylles til randen under mandagskampen mot Brann på Ullevål:

«Det er en meget viktig kamp for Vålerenga. Å være med på å knuse Brann er noe av det beste som kan skje meg!», sier Christian Kjellsen, talsmann i Klanen.»Når jeg tenker meg om er det bare en ting som er bedre enn å slå Brann hjemme, og det er å slå Brann borte.»

«Det er disse kampene vi elsker. Og hater. Alle som liker Vålerenga kjenner det på kroppen. Når Brann-kampen nærmer seg vet man at det blir et helvete om vi taper, og en herlig fest om vi vinner», sier Christian Kjellsen.

Han har mange sterke minner fra lignende oppgjør: «Jeg husker nok best da vi møtte dem i fjerde runde i cupen i ’97. 2005 bringer også frem gode minner, da slo vi dem 3-1 tre ganger! Morten Berre scoret et overtidsmål jeg aldri kommer til å glemme. Jeg anbefaler hele Oslos befolkning å komme å se Berre gjøre det samme igjen på mandag!» sier en munter talsmann.

«Vi inviterer som alltid alle til kamp, men denne gangen er det spesielt – Brann hjemme under Norway Cup-uka betyr at mange barn får sitt første møte med Vålerenga på banen og Klanen på tribunen.», sier Pål Breen i Vålerenga Fotball.

Han ser fram til kampen: «Det er et herlig rivaleri mellom Brann og Vålerenga. Det er virkelig et av norsk fotballs store og klassiske oppgjør!»

Hva mener du om at ble mandagskamp mot Brann? «Det ser vi bare på som en fordel nå under Norway Cup. Mange lag har kommet på plass opp på Ekeberg, og finner tid til å se Vålerenga denne kvelden», sier Pål Breen. Han gleder seg til at mange barn og unge skal få sitt første møte med Vålerenga: «Dette er en perfekt anledning til å bli glad i Vålerenga. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!»

Martin Andresen kjenner Brann bedre enn de fleste. Om utfallet på mandag er han sikker i sin sak: «Vi skal selvfølgelig slå Brann! Vi har en god utvikling om dagen, og har tro på at dette fortsetter også på mandag».

Hvor langt kan vi ta det i år?

«Fortsetter vi å plukke poeng, kan det bli en spennende høst. Jeg håper og tror fortsatt på medaljer».

*****************************
BILLETTBØRS PER 24/7

Så langt er det solgt 8649 billetter til kampen!

*****************************
Billetter kjøper du her. Tenkt å være ti personer (eller flere!) og bare betale 75 kroner per billett sier du? Sjekk her!

*****************************
«KNUSE BRANN» I MORGEN: Vi snakker med tidligere talsmann i Klanen Anders Krystad om Brann og Vålerenga.

Comments are closed.