Lei av Kanari ? Vi har nå Falk på menyen.

Vårt kjære Vålerenga er nå på god vei til å bli den eneste klubben i Norge som er representert i de tre største lagidrettene på herresiden. Vi har i mange år vært en storhet i både Hockey og Fotball og nå er det vårt håndballag som står for tur. Det er kun en serierunde igjen og laget er allerede klare for kvalik til Eliten og med et poeng i den siste kampen blir det direkte opprykk. Selv om man ikke har den helt store interessen for selve sporten er det utrolig mye som fenger ved både selve laget og måten man kan støtte laget på.

Laget består av en kjempegjeng med glade amatører, og håndballen er kun en hobby. De har en keeper som alene er verdt et besøk, han har nok ”attityd” som mellomnavn. Kampene spilles i små utrangerte gymsaler ikke direkte ulike de vi selv ble jaget rundt i for en lang tid tilbake de gangene vi tok oss bryet med å gå på skolen.

I håndball kan vi som publikum påvirke kampen i mye større grad enn i andre idretter siden det blir meget intenst i en liten hall. Publikum i Norge består stort sett av familie og venner som har vært innom og rappa bjella til Dagros (tarvelig handling) noe som toppes av noe så genialt som klappere.

Lørdag 10. april spiller Vålerenga håndball sin siste kamp mot Falk i Horten kl 16. Vi håper så mange som mulig finner veien til denne kampen – det blir satt opp gratis busser for å få en best mulig ramme rundt kampen slik at vi kan sikre direkte opprykk. La oss vise bønda hvordan man lager et leven uten sidestykke og få gutta i Falk til å angre på at de sto opp den dagen. Den beste måten å få motstander ut av fatning er intens buing, piping og plystring når de har ballen og kjempejubel når vi har ball. Det er også viktig å stresse dommer.

Man ser faktisk effekten og det er utrolig gøy på sånne kamper og det bør oppleves. Se på denne videoen fra våre venner i PAOK som vi jo møtte i e-cup i fotball og tenk at vi kanskje kan møte dem igjen så viktig å være forberedt til å yte maks når det skjer. Selv om dette klippet er fra Basket så viser det hvor heftig trykk det kan bli i en liten hall.

Bussene vil gå fra Enga bar&cafe i Vålerenggata 5 kl 13 og fra Bohemen kl 13.15, og vi prøver å få besøkt et lokalt vannhull. Det er meget viktig at folk melder seg på i god tid så vi får tak i nok busser til å få med alle. Så glem bryllup og gravferd og bli for en dag en håndballnerd. Påmelding skjer til: Nina på 94169567 eller per e-post.

Hands

PS: Eventuelle groupies kan selvsagt få muligheten til å sole seg i glansen når laget feirer seieren på Enga bar&cafe når våre helter er tilbake i trygge Oslo.

Comments are closed.