La arbeidsuhellet bli lørdagsunderholdning

Håndball spiller «den viktigste kampen», nummer ørten i rekka de siste to sesongene, lørdag kl. 17:00 i Jordalhallen. Galskapen som startet med sterk borteseier over Stord i cupen i fjor har bare fortsatt og fortsatt, og ser ut til å fortsette langt inn i neste sesong. Vålerengas håndballherrer er i ferd med å rykke opp til eliteserien, etter en bitteliten sesong i førstedivisjon. Vålerengaexpressen dundrer på!

Vålerenga håndballs propagandamaskineri har i forkant av kampen sett litt nærmere på sesongen som har gått: vif.no/håndball

Er du mer nysgjerrig på hvordan tabellsituasjonen og tetkampen ser ut, kan du lese mer her: vif.no/håndball

Handsgutta er sikra kvalikkplass med poeng på lørdag, med seier er de så-og-si sikra opprykk. Selv om Viking (ja, de ja…) har vært dyktige i år, har ikke Vålerenga avigtt ett eneste poeng på hjemmebane denne sesongen. Finnes det noen grunn til at de skal begynne med det nå?

Dette kan faktisk ende med at det er Vålerenga og ikke smånissene fra Bærum som møter Barecelona i CL. Riktignok i håndball, men likefullt. Det blir bare mer og mer tydelig. Det er bare ett lag i Norge, at det bare er ett lag i Oslo har vi visst lenge!

Og for ishockeyfolket: Rett etter at Vålerengas iskrigere har sikret nok en finale i Hockey, er det bare å tusle ned til Jordalhallen for å sikre denne historiske hendelsen. Billett fra Hockeykampen gir gratis inngang på håndball! (Dette gjelder selvsagt bare fram til det er fullt i hallen…)

via Klanen.no – La arbeidsuhellet bli lørdagsunderholdning.

Comments are closed.